reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

WRZESIEŃ:

02.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
02.09.2014 Madziula87 punkcja

03.09.2014 Infinity, echo serca
03.09.2014 Kasik81 podglądanko
04.09.2014 Hania wizyta serduszkowa
04.09.2014 Mimozama wysoka beta
05.09.2014 Chloe wizyta serduszkowa
05.09.2014 Marikka podglądanko
05.09.2014 Olusia wizyta u gina prowadzącego
08.09.2014 Milena prenatalne~krew
08.09.2014 Mimozama wysoka beta
09.09.2014 Montana USG
11.09.2014 Syllka wizyta u genetyka
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
16.09.214 Smerfeta wizyta
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia proszę dopisz mnie na 11 wrzesień wizyta u genetyka i 15wrzesień u lekarza prowadzącego :)

Dziękuję dziewczyny za wsparcie - jesteście naprawdę super :)
Nisko ułożone łożysko mam nadzieję, że jeszcze się podniesie a jak nawet nie to tylko aby nie wywołało wcześniejszego porodu. Teraz dopiero wierzę w to, że wszystko będzie już dobrze, że moje dziecko to wielki cud który walczył od samego początku, pomimo innych diagnoz lekarzy.

Sylka ciesze sie ze twoje malenstwo walczyło dzielnie teraz juz z górki :) mam nadzieje ze jakos lekarz wypisał ci zwolnienie ciążowe i masz kartę ciazy?

Natanka tak mi przykro ze eta nie wzrasta tak jak powinna :( łudzę sie ze moze jest leniuszkiem , zobaczymy kolejną bete, A Dr z Gamety to trochę mnie zdenerwował , zeby bety nie robić wrrrrr a wizyta tak późno , no chyba ze szybciej pójdziesz do swojego stacjonarnego gina , wiesz zwolnienie, lekarstwa itp ale beta teraz najważniejsza !

Wczoraj wypuściłam sie z domq na caaaaly dzien a wy tyle naskrobalyscie !!!!!!!!

Magda to ci niespodzianka dziewucha a tam niebieskie ubranka sie pokupowaly :)

Niestety wieści okrutne po punkcji, u mnie ok, bo pobrano 14 komórek, za to u Emka ani jednego plemnika w ruchu drgającym nawet :-( ...będzie oddawał jeszcze raz nasienie! I czekamy!

Madziula ale wcześniej tez tak było jak oddawał na badania ? Lekarz mógł wtedy zaproponować oddanie nasienia do mrożenia , u nas było takie pytanie ze strony lekarza czy jest problem z oddaniem nasienia lub jakis inny który uniemożliwi oddania na swieZo , jak tak to wskazania do mrożenia !
Zatem kciuki za drugą próbę &&&&&

Ostatnia edycja:
Madziula, o kurczę :(
U nas dr bal się że tak może być i mieliśmy w razie czego depozyt... Oby znalazły się dobre żołnierzyki &&&&&

GENNA ja mam jeszcze zwolnienie lekarskie do 15,09, a dr S i Cz nie posłuchałam aby nie zakładać karty ciąży i założyłam u ginekologa w swojej miejscowości. Zamierzam później tu do niego chodzić-mówił abym przyszła do niego teraz we wrześniu. Do kliniki mam prawie 200km a myślę że tu też będę pod dobrą opieką, bo jak juz kiedyś wspominałam on jest u nas w szpitalu ordynatorem na ginekologii.

Kobietki, po 2 godzinnym oddaniu nasienia ponownie, coś się znalazło w ruchu drgającym, także prosze o kciuki za tego jedynego choć żołnierzyka, by był zdolny zapłodnić komóreczkę :-(

reklama
Madziula_87
no to 3mmy &&&

Syllkaa
widze w twoim podpisie że twoja betka też nie przyrastała książkowo że tak brzydko powiem miedzy 10 a 15 dpt
możesz powiedzieć cos wiecej bo nie jestem na bieżąco z wami ... wszystko ok u was? betka sie rozkreciła widze ...
bo wiesz ja też mam słaby przyrost
12dpt -80, a 16 dpt po 90 godz wyszło 167

Do góry