reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Sylka, tak sie ciesze że z Twoim leniuszkiem wszystki dobrze. Popatrz jak lekarz może sie pomylić. Dobrze ze wszytko dobrze idzie.

Madzia, no zobacz jaka niespodzianka !Super,ze dziewczynka.Zreszta co by nie było i tak bedzie dobrze.

Natanka, Madziula, przykro mi że nie idzie po waszej myśli. Czasem tak jest, każda z nas przeszła różne trudne sytuacje i niestety trzeba to jakoś przezyć bo tam na końcu dla was tez zaswieci słońce.

reklama
Kotuska jaki juz duzy kropek :tak:

Odnosnie imion to mam pare dla dziewczynki i chlopca... :-) no ale potem bede sie tym martwic...

Natanka, Madziulka przykro mi dziewczyny :( Ochłońcie trochę i wracajcie do walki:)
Sylka, super wieści. Najważniejsze, że maluszek się rozwija:)
Magda, ale super, kolejna dziewczynka :-D:-D:-D
Kotuska gratuluję, że wszystko jest ok. Zdjęcie śliczne i wymarzony widok każdej z nas :)

Ostatnia edycja:
Kotuska, Madzia, Syylka! Cudowne wiadomości. Gratuluje Wam z całego serca, trzymam kciuki, żeby dalej było tak dobrze.

Natanka, Madziulka - tak bardzo mi przykro.

A ja sie doczekać na czwartek nie moge, bo mam wizyte.

Sciskam Was wszystkie.

Dziewczynki
Beta na dziś 167.6
W czwartek było 80
Mały przyrost jak na 90 godzin :-(
Pani dr powiedziała ze na usg jest za wcześnie.
Jeszcze to krwawienie, które pojawia się jak byłam na badaniach i po wyniki i znika w domu więc leże i nic nie robię.
W środę kolejna powtórka bety.
Martwię się ale jestem pełna nadziei. . .

Witajcie
dziękuję Wam za słowa otuchy , na pewno się nie poddam i myślę już co dalej .
Bardzo dużo pomogła mi rozmowa z kimś , kto przeszedł 4 in vitro i pracuję w zawodzie medycznym. Wyjaśniła mi dużo i podpowiedziała co musze zrobić i co powiedzieć lekarzowi. Zacznę od wizyty w środę u mojego lekarza i porozmawiam z nim o tym wszystkim. A później umówię się do genetyka by wykonać badania genetyczne.

Muszę walczyć dalej , bo co mi pozostanie jak nie marzenia :-(

Madziulka ,Natanka bardzo mi przykro tulę mocno:-(
Madzia Syllka Kotuska super wiadomości oby jak najwięcej takich wiadomości było:tak:
anuszka mam nadzieję że jeszcze będzie dobrze trzymam mocno kciuki:tak:
pozdrowionka dla wszystkich;-)

reklama
Anuszka, może to leniuszek i nadrobi. Jest spora szansa:) Trzymam kciuki żeby było dobrze:)

Smerfeta, tak opel astra:) Taki jak chcieliśmy:) Bagażnik ma tak ogromny, że się nie spodziewałam i cała tam się zmieszczę:) Może w porównaniu do innych aut tak nie widać różnicy, ale teraz mam VW polo, więc on prawie w ogóle bagażnika nie ma:) Jestem zadowolona i mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował, więc trzeba go opić :-D Oby był podwójny pretekst do picia, no ale jak to ja - jestem dosyć sceptycznie nastawiona, bo już powoli zaczynają się skurcze macicy i biorę nospę. A jak Wasz? Sprzedaliście forda?

Do góry