reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny ja z takim pytaniem, moze glupim...Czy juz w czasie stymulacji trzeba jakos bardziej na siebie uwazac? Co z alkoholem? Czy mozna intensywnie cwiczyc? Ja wczoraj zrobilam 20km na rowerze i jakos tego specjalnie nie odczulam ale w czwartek mam zumbe i tam to juz jest intensywne pocenie kolori. A jak ze wspolzyciem. Ile dni przed punkcja trzeba "poscic"?
no ja się raczej nie przemęczałam, bo jajcory strasznie odczuwałam, ale winko prawie codziennie smakowałam (lampkę) na lepsze endo! i ze współżyciem to zero, bo brzuszek bolał! wskazana wstrzemięźliwość to 3-5 dni ;-) powodzenia!

reklama
Norma dla 9 tyg. to conajmniej 63800. Tak wiec w normie się mieszcze ale szału nie ma.
najważniejsze to USG, dlatego dalej jeszcze mnie stres trzyma.Wizyta dopiero na 17 więc cały dzien w oczekiwaniu...
ale w normie się mieścisz Kotuśka i tego się trzymaj! za wizytkę kciuki! będzie dobrze i szybko zleci :-)

Anuszka spokojnie, wszystko będzie dobrze, ale cudzik piękny, niezły z niego siłaczek!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i bety :tak:

Anuszka mi mój dr. mówił że po IVF nawet połowa dziewczyn krwawi ale zazwyczaj nie ma to wpływu na malucha - trzymam kciuki aby u Ciebie było podobnie :tak:
Kotuska oszalałaś z tą betą :-D na tym etapie to nawet ja już nie robiłam - od pęcherzyka/serduszka na usg beta nie ma większego sensu. Myśl pozytywnie! :tak:

Wiedziałam, że ta bajka nie może długo trwać...siedzę i ryczę, bo przyrost jest marny i wychodzi na to że mogę się już spodziewać najgorszego... beta z soboty 56 a z dzisiaj 86. koniec marzenia...

Natanka kurczę bardzo mi przykro, choć wiesz może to być leniuszek, ale tak realnie patrząc to rzeczywiście male są szanse :-(
Madziulka Rz cholercia nie tak mialo byc. Hmm moze warto pomyślec o innej klinice.
Przykro mi dziewczyny

Hejka Nie bylo mnie jeden dzien i tyle do nadrobienia mam... hi hi

Kotuska83
kciuki za wizyte..:tak: a bete masz super...

Anuszka super wieści, kciuki za przyrost bety :tak: ja tez krwawilam i dlatego znalazlam sie w szpitalu, bedzie dobrze...

Magda_7891 kciuki za wizyte...:tak:

Anulla progesteron masz dobry...:tak:

Infinity
tak tak w domu jestem... po wyjsciu w sobote bylam na pizzy, u tesciowej na herbatce i ciastku oraz jak bylam w centrum podeszlam na rynek bo fajnie grali, mialam do niego pare krokow.. i posiedzialam na rynku i potem do domku do swojego lozeczka... wczoraj w ogole nie bylam na bb, bylam u mamy caly dzionek... :tak: w szpitalu lezalam, a w domu jakos nie umiem... zawsze jest cos do zrobienia, ale musze przystopowac...

Madziula_87 piekny estradiol, duzo pecherzykow i trzymam kciuki za jutrzejsza punkcje !!:tak:

natanka pierwsza nocka miodzik.. wreszcie swoje lozku, podusia, tv itp... i wlasna wlazienka i wc he he .. nie ma porownania....:tak: kochana moze nie wszystko stracone? ile mialam podanych zarodkow?

Madziulka Rz a jak tam u ciebie? wlasnie doczytalam.... przykro mi...:-(

Aaa umowilam sie na piatek do mojego ginekologa ktory bedzie prowadzil mi ciaze..:-D

Natanka faktycznie przyrost jest poniżej minimum i chyba nie ma się co oszukiwać ... :-( .... bardzo mi przykro, trzymaj się i nie poddawaj.
Madziulka bardzo dziwna sytuacja, nie przypuszczałabym że Twoja procedura tak się zakończy. Przykro mi :-( ...
Olusia super że wszytko ok :-) jak czujesz się dobrze i nic się nie dzieje to nie ma sensu leżeć plackiem w domu, wiadomo - byle tylko nie szaleć aby siebie i malucha nie przemęczać - ja mówią: wszytko z umiarem a będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Natanka bardz przykro mi ... :-(

Madziulka ech.. przykro mi ...:-(

Infinity...
no lekarz mowil bym sie nie przemeczala, nie chodzila duzo, odpoczywala, nie dzwigala itp...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry