reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hejka... ja już po wizycie! Estradiol ok. 3200, endo 12,1 mm, no i tak: lewy jajnik 7 pęcholków o wymiarach od 16 do 20 mm, natomiast w prawym narosło ich aż 10 :szok: o wymiarach od 18 do 22,5 mm, także chyba nie jest źle :) ...wtorek punkcja, a dziś o 19 Ovitrelle! Proszę 3majcie dalej kciuki!

reklama
Madziula87, super wynik. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Ty bedziesz miec ICSI czy klasyczne ?

Madzia, ale mieliscie przygode..... musieliscie miec niezłe miny jak sie zorientowaliscie o małym braku :-D Dobrze że kropuś sobie troche podjadł, jemu też się nalezy !

Kasik, a Ty bierzesz dalej encorton? Masz jakies skutki uboczne z tytułu brania sterydów? Bo ja jestem bardzo zaniepokojona. Na karku zrobił mi sie taki garb tłuszczowy typowy po sterydowy i całe plecy mi sie odtłuszczyły. Masakra jakas. A znowu rece i nogi schudły.

Magda, historia niczym z filmu, mieliście przygodę hahah:)
Madziula, wynik super!

Olusia, i jak tam pierwsza nocka w domku, wszystko dobrze? Oszczędzaj się!

Infinity, wiem, że źle sobie to wszystko z betą zorganizowałam, ale ja byłam prawie pewna, że się nie uda, dlatego wolałam zrobić już w piątek, bo u nas w Toruniu w weekend jest problem z badaniami, żeby dostać wynik w ten sam dzień (jest tylko jedno miejsce, a dodatkowo w weekend badania kosztują podwójnie). Gdyby w czwartek wyszła beta negatywna, to w sobotę bym już ją przekazała lekarzowi. A tu zaskoczenie, dlatego te dwa różne laboratoria;) jutro powtórzę w tym samym co robiłam w sobotę i będę miała jakiś pogląd na sytuację.
Martwię się trochę, bo dzisiaj obudził mnie ból brzucha, trochę chyba jajnika, tak mnie ciągnie po bokach. Wzięłam już nospę i póki co minęło, ale boję się, że coś złego się dzieje :-(

Dziewczynki, życzę miłej niedzieli!

Cześć Dziewczyny. Chciałam Was zapytać jak to jest z tym bólem brzucha. Jestem teraz w 6 tc i dziś w nocy obudziły mnie silne bóle podbrzusza, trochę takir jak na okres. Wzięłam nospe i przeszło ale teraz znowu mnie pobolewa. Staram się nie panikowac ale się denerwuje i nie wiem czy jakby co jechać do szpitala czy znosu wziąć nospe i przeczekać. Zdarzały się Wam takie bóle?

Chloe ja ciagle mam bóle. Dzis mało spałam bo bolało mnie i trudno określić nawet miejsce ale jakby przy szyjce. I ciagle mam takie upławy kawa z mlekiem :( mi dr kazał w razie bólu wziąć nospe i nawet 2 lub 3 magne b6. Dzis jest mój 5 tydzień i 3 dzień i miałam jak do tej pory tylko 1 dobry dzień :( wydaje mi sie ze dopóki nie krwawisz to trzeba po prostu leżeć i odpoczywać. Sa takie dni ze ja prawie nic w domu nie robię :(

Kotuska encorton biore caly czas, przytylam ogolnie wszedzie, buzia jak ksiezyc w pelni ;) W polowie wrzesnia wizyta u immunologa i mam nadzieje, ze bedziemy stopniowo odstawiac.

Madziula super wynik :)

Magda wyobrazam sobie Twoja mine jak sie zorientowaliscie, ze garnitur zostal 300 km stad ;) Przygoda nadaje sie do filmu, ciezarowka biegajaca po sklepach w pelnej gotowosci ;)

Chloe jak nie masz skurczy ani plamien i nospa pomaga to chyba nie ma powodow do niepokoju.

A ja jestem jakas taka opuchnieta, brzuch mi wydelo juz od piersi w dol. Wygladam jak bym byla w 5 miesiacu. Bardzo duzo pije a niezbyt duzo siusiam, tzn czesto ale malo. Wiem, wiem panikara ze mnie ale nic na to nie poradze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry