reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hejka... ja już po wizycie! Estradiol ok. 3200, endo 12,1 mm, no i tak: lewy jajnik 7 pęcholków o wymiarach od 16 do 20 mm, natomiast w prawym narosło ich aż 10 :szok: o wymiarach od 18 do 22,5 mm, także chyba nie jest źle :) ...wtorek punkcja, a dziś o 19 Ovitrelle! Proszę 3majcie dalej kciuki!

reklama
Madziula87, super wynik. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Ty bedziesz miec ICSI czy klasyczne ?

Madzia, ale mieliscie przygode..... musieliscie miec niezłe miny jak sie zorientowaliscie o małym braku :-D Dobrze że kropuś sobie troche podjadł, jemu też się nalezy !

Kasik, a Ty bierzesz dalej encorton? Masz jakies skutki uboczne z tytułu brania sterydów? Bo ja jestem bardzo zaniepokojona. Na karku zrobił mi sie taki garb tłuszczowy typowy po sterydowy i całe plecy mi sie odtłuszczyły. Masakra jakas. A znowu rece i nogi schudły.

Magda, historia niczym z filmu, mieliście przygodę hahah:)
Madziula, wynik super!

Olusia, i jak tam pierwsza nocka w domku, wszystko dobrze? Oszczędzaj się!

Infinity, wiem, że źle sobie to wszystko z betą zorganizowałam, ale ja byłam prawie pewna, że się nie uda, dlatego wolałam zrobić już w piątek, bo u nas w Toruniu w weekend jest problem z badaniami, żeby dostać wynik w ten sam dzień (jest tylko jedno miejsce, a dodatkowo w weekend badania kosztują podwójnie). Gdyby w czwartek wyszła beta negatywna, to w sobotę bym już ją przekazała lekarzowi. A tu zaskoczenie, dlatego te dwa różne laboratoria;) jutro powtórzę w tym samym co robiłam w sobotę i będę miała jakiś pogląd na sytuację.
Martwię się trochę, bo dzisiaj obudził mnie ból brzucha, trochę chyba jajnika, tak mnie ciągnie po bokach. Wzięłam już nospę i póki co minęło, ale boję się, że coś złego się dzieje :-(

Dziewczynki, życzę miłej niedzieli!

Cześć Dziewczyny. Chciałam Was zapytać jak to jest z tym bólem brzucha. Jestem teraz w 6 tc i dziś w nocy obudziły mnie silne bóle podbrzusza, trochę takir jak na okres. Wzięłam nospe i przeszło ale teraz znowu mnie pobolewa. Staram się nie panikowac ale się denerwuje i nie wiem czy jakby co jechać do szpitala czy znosu wziąć nospe i przeczekać. Zdarzały się Wam takie bóle?

Chloe ja ciagle mam bóle. Dzis mało spałam bo bolało mnie i trudno określić nawet miejsce ale jakby przy szyjce. I ciagle mam takie upławy kawa z mlekiem :( mi dr kazał w razie bólu wziąć nospe i nawet 2 lub 3 magne b6. Dzis jest mój 5 tydzień i 3 dzień i miałam jak do tej pory tylko 1 dobry dzień :( wydaje mi sie ze dopóki nie krwawisz to trzeba po prostu leżeć i odpoczywać. Sa takie dni ze ja prawie nic w domu nie robię :(

Kotuska encorton biore caly czas, przytylam ogolnie wszedzie, buzia jak ksiezyc w pelni ;) W polowie wrzesnia wizyta u immunologa i mam nadzieje, ze bedziemy stopniowo odstawiac.

Madziula super wynik :)

Magda wyobrazam sobie Twoja mine jak sie zorientowaliscie, ze garnitur zostal 300 km stad ;) Przygoda nadaje sie do filmu, ciezarowka biegajaca po sklepach w pelnej gotowosci ;)

Chloe jak nie masz skurczy ani plamien i nospa pomaga to chyba nie ma powodow do niepokoju.

A ja jestem jakas taka opuchnieta, brzuch mi wydelo juz od piersi w dol. Wygladam jak bym byla w 5 miesiacu. Bardzo duzo pije a niezbyt duzo siusiam, tzn czesto ale malo. Wiem, wiem panikara ze mnie ale nic na to nie poradze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry