reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

enni aaa ty podchodzisz na cyklu naturalnym... to musisz uzbroic sie w cierpliwosc... na pewno w srode na USG bedziesz miala wszystko ladne...;-)

reklama
Enni na poprawę endo orzechy brazylijskie i codziennie lampka czerwonego wina :)nie wiem dlaczego twój lekarz nie chce na cyklu sztucznym u ciebie zrobic crio, jeżeli w tym
Cyklu nie wyjdzie to domagaj sie na kolejnym na sztucznym , szkoda twojego i jego czasu na ciagle wizyty i nerwy.

Natanka ty małpo widzisz udało sie !!!!!!! Gratuluje kochana :) Powolutku możesz sie cieszyć , nie porównuj do naszych bet tylko przyrost jest najważniejszy , trzeba było wczoraj zrobi i jutro ju byś sprawdzała przyrost , teraz po 48 h powtórz któraś bete tylko w tm samym labo pamiętaj bo tak to nie bedziesz wiedziała czy dobrze przyrasta :)
Kciuki za przyrost :) i fluidki ciążowe :) tylko kłaczków nie lapcie ode mnie :p

Dziewczynki martwię się... czy to dobrze że tak kiepsko się czuję? Jestem strasznie zmęczona i boli mnie macica,coś podobnie jak na @.:-( Martwię się że coś jest nie tak:-(

Natanka niedowiarku gratki :)

Olusia wyszlas ze szpitala?

Plamienia jeszcze mam ale niewielkie i coraz jasniejsze, od pol godziny zaczelo mnie cos kluc po lewej stronie, jak sie nie ruszam to przestaje wiec poleguje przed tv. Mam juz czesc wynikow i na moje ok mniej wiecej wszystko ok. Jak sa jakies niedobory lub nadwyzki to minimalne. Nie wiem tylko jak ma sie sprawa z TSH bo to chyba wazne, mam 0,277 a w normach kobiety ciezarne w I trymestrze 0,33-4,59.

Enni miałam podaną najsłabszą blastocystę, dlatego sama nie wierzyłam, że się uda, a tu jednak dał radę...teraz tylko obawa czy wszystko z nim ok...a wszystko wyjaśni przyrost.

Kotuśka, nie mam przy tym wyniku takiego oznaczenia tylko "BetaHCG ilościowo" w tym laboratorium co jutro będę robić jest na wynikach oznaczenie (L49), mówi Ci to coś? bo mnie zupełnie nic;-) jak z przyrostem ładnie wyjdzie, tzn. że z Ciebie 100% czarodziejka:-D

Genna dzięki za fluidki..
Trzymajcie kciuki dziewczyny cały czas, bo są mi BARDZO potrzebne:)

Kasik nie wyszłam ze szpitala...niestety.. mam nadzieje ze jutro wyjde... :tak: odnosnie ths to w ciazy rosnie a ty wg tych wynikow masz ponizej normy hmm ale nie wiem czy nie za malo ciutek... hmmm

natanka
trzymam kciuki za przyrost bety !!:happy:

Natanka, L49 to jeszcze inne badanie, Dzis jak miałas ilosciowo to pewnie L46. Tak wiec nie porównuj wyników, chociaż L46 daje niższe wyniki więc jutro możesz miec całkiem ładny wynik ;-))))

Anulla, ja juz w Gamecie szłam długim, sprawdził sie w sumie więc pewnie prof stwierdzi ze nie ma co eksperymentowac. Choc mówił ze po Usg to widział mało pęcherzyków antralnych i nie wyglądało na te moje 0,75 z wyniku.

Jazzabell, a Ty byłas na usg ?? Jakos nie widziałam foteczki dla cioteczek.

reklama
Do góry