reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Sprawozdanie na szybko z wizyty: nie bylo moich wynikow hormonalnych jeszcze wiec lekarka przypisala mi dawki na podstawie USG i wczesniejszych stymulacji. Dzisiaj Menopur 225, a potem 150. Oczywiscie dalej Gonapetyl. W piatek 05.09 podgladanko i wizyta u anestezjologa. Na pobieraniu krwi troche dzisiaj trauma, bo 7 fiolek potzrebowali a w trakcie drugiej igla sie wysunela i stuzka pociekla mi po rece. Przystojniaczek sie zdenerwowal :p

Natanka Ty niedowiarku !!! Mówiłam Ci że 20 sierpnia to szczesliwa data !!! 42 to całkiem przyzwoity wynik.Jutro bedzie pewnie wyższy. Zebyś się nie stresowałam to napisz mi dokładnie jakie badanie mialas dzis robione -przy nazwwie bhcg masz oznaczenie L46 lub L47. I jak jutro bedzie inne labo to albo mozesz miec nieznacznie wyzszy wynik albo dużo wyzszy- w zaleznosci jakie dzis zrobiłas badanie. Ale sie nie stresuj, jak beta bedzie rosła to w każdym labo urosnie. Ja jestem dobrej myśli. Trzymaj sie dzielnie i pamietaj aby sie nie stresowac bo kropek wszystko czuje !

Natanka zaraz Cie uszczypne ;) powiedz mi jaki miałas podany zarodek? o ile dobrze pamiętam też troszkę słabszy?

Olusia nic nie biorę, podchodzę na naturalnym cyklu. Jak mówił że wszystko w polu i faktycznie cos będzie to dopiero około 20dc albo i później, ręce mi już opadają;(

Enni pojedz orzeszków , migdałów , kieliszeczek wina , ja już mam to sprawdzone , zawsze ładne mi po tym wychodzi endo , trzymam kciuki mocno :-)
Madziulka oby jeden chociaż :-)

Natanka ja też po cichutku gratuluję , tak by maleństwo nie usłyszało :-)

reklama
Madziulka zapijam olej lniany, ale jutro zapodam sobie winko;)

A teraz ide na cos mocniejszego. Umówiłam się z koleżankami na babskie spotkanie z % :rofl2: także kobietki zmykam i za każda z Was wypije kielicha ;-):tak:

Do góry