reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ok dziewczynki ja już po :-)
Dziękuję za kciuki bardzo są potrzebne i ważne dla mnie :-)

Pobrano 5 komórek , jutro o 10 mam dzwonić czy się któraś zapłodniła :-( mam nadzieję , że coś będzie na mnie czekało .
Więcej strachu mnie to kosztowało niż było warto :-) , teraz następne stresy przede mną , ale tak zawsze chyba jak pierwszy raz :-)

reklama
Anulla, brałam teraz długo antyki bo przy okazji włączył mi DHEA a to trzeba troche pobrac aby zadziałało. Tak wiec antyki brałam od konca stycznia a punkcje miałam 28 marca.Ale tak normalnie to jest tak że bierezsz antyki i bodajze w 16 dniu brania zaczynasz gonapeptyl, jego bierzesz 2 tyg co 2 dzien i po 2 tyg. juz przychodzą typowe stymulacze.Ja zaczełam gonapeptyl 3 marca a menopur 17 marca.

Kasik, a Ty znowu wróciłas do pracy i są plamienia..... może kropek na prawde potrzebuje leżenia ?

Madziulka, kciukasy za sexik na szkiełku &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Kotuska moj doktorek nie jest zwolennikiem lezenia. Pracuje ale w zwolnionym tempie i naprawde nic takiego wielkiego nie robie, troche na kompie i w necie, pokazywanie palcem i podejmowanie kilku decyzji. Teraz np jeszcze jestem w domku, poleguje, jem sniadanko i czytam prase. Za godzine wybiore sie do pracy na 2-3 godzinki.

KasiaMakaronik bardzo mi przykro, ale grunt to niepoddawać się i walczyć, walczyć do końca aż się uda a uda się w końcu na pewno ;)

Madziulka teraz kciukaski za seksik na szkiełku :)

Kasik ja na pierwsze badania wydałam 55 zł :) bo dr wziął badania jeszcze z rZądowki czyli hbs, wr, HIV i takie tam a dzisiaj robiłam badania i zapłaciłam 15 zł :) poprostu kosmos :)
SYLKA a jak u ciebie ? Jak sie czujecie ? Ja miałam wczoraj zachciankę - zjadłam jednego małego ogórka konserwowego i kabanosika drobiowego i co pół dnia wymiotowalam :/ zachcianki to nie dla mnie

Anulla tak jak pisze Kotuska tak naprawdę antyki bierzesz w cyklu przed stymulacją wiec zamiast 2-3 tyg bedziecie trwało 1,5 miesiąca zanim bedzie transfer !!! Ale halo ty sie nawet nie szykuj do kolejnego podejścia!! My ciotki forumowe 3mamu kciuki za twojego malucha!!!

Ostatnia edycja:
Infinity dzięki za stronkę o kosmetykach :tak: nigdy nie mogę zapamiętać co jest szkodliwe a co nie, więc takie strony zawsze się przydają

KasiaMakaronik bardzo mi przykro... jak sama pisałaś już, czas na plan i dalsze działanie... czasem niestety to trwa, czasem trzeba przeczekać, zrobić badania itd... ale wszystko to zbliża nas do upragnionego celu

Genna super fotki :tak: a tak przez przypadek na filmiku płci nie poznałaś? ;-)

Natanka mocne kciuki za wysoką betę &&&&&&&&&&
MadziulkaRz kciuki za seksik na szkiełku &&&&&&&&&&

Smerfeta generalnie cos tam podejrzewamy :) bo za szybko dr poznał płeć :p ale tak jak miała byc Teodora a potem wyszedł Teodor i moze jeszcze sie cos zmieni :)

Ostatnia edycja:
reklama
Genna czujemy się dobrze, dziękujemy :) Zaczynam czekać jak na szpilkach na badania prenatalne, staram się być dobrej myśli, ale wiadomo mam stracha, że może faktycznie nasz Maluszek ma za mało miejsca... Aby tylko szybko minał ten weekend i już było po wszystkim.
A jak to jest z badaniami prenat.- oprócz USG dr CZ mówił, że trzeba będzie oddać krew chyba na badanie białka czy coś takiego bo go zbyt dobrze nie zrozumiałam i w sumie nie wiem czy tylko ja mam oddać czy mój mąż też, a tak w ogóle żadnego skierowania na badanie krwi nie dostałam tylko na bad.prenat.

Do góry