reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik ja tez mam takie Sorki za opis upławy koloru kawa z mlekiem. Codziennie. I dzis nie spałam bo bolał mnie brzuch. A wszyscy mówią nie stresuj sie ale jak to zrobić ? Mam czasem takie złe myśli Kciuki za dzisiejsze bohaterki.

reklama
Kasik mam nadzieje ze dzis jest juz dobrze... i ze w nocy bylo dobrze?;-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za wysokie bety !!:tak:

Krew oddana, ale Pani powiedziała, że wyniki będą najpewniej po 17.00. Nie wiem jak do tej godziny wytrzymam...już w pracy przebieram nogami...dobrze, że jestem dzisiaj sama w moim dziale to muszę się skupić na robocie. ;-)"niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba"...ale niech w końcu będzie po mej myśli...;-)trzymajcie kciuki

Natanka, kciuki za betę:)
Kotuska, właśnie mam endo i poprzednio prof prowadził stymulację i tylko dał mi estrofem. Nie dostałam żadnych antyków. To teraz się obawiam, czy wyrobię się do końca roku ze stymulacją:( Ile to czasu trwało u Ciebie przyjmowanie antyków do czasu zastrzyków?

dzięki dziewczyny za wsparcie i pocieszenie,dziś się lepiej czuję nerwy wczoraj rozładowałam na myciu okien i praniu firan bo dzień miałam wolny .Muszę teraz obmyślić nowy plan:sorry2:
Anulla mocno trzymam kciuki za twojego kropusia i cieszę się że nie bolało :tak::-D
Natanka kciuki za wysoką betę żeby Tobie szybko miną czas do 17
Kasik jak tam po nocy? mam nadzieję że jest wszystko dobrze
wielkie kciuki za wizytę Marika
wielkie kciuki za punkcję Madziulka

Ostatnia edycja:
reklama
Natanka kciukasy za wysoka bete.

KasiaMakaronik plan zawsze stawia na nogi wiec obmyslaj go jak najszybciej.

Noc byla nerwowa bo budzilam sie czesto i sprawdzalam jak sytuacja. Plamienia sa ale niewielkie i brazowe wiec staram sie myslec pozytywnie, choc przyznam sie szczerze, ze z coraz wiekszym trudem mi to przychodzi. Nawet nie wiem czy informowac o tym mojego doktorka. Ostatnio nie kazal zmieniac lekow i czekac wiec teraz pewnie powie to samo. Oby do wtorkowej wizyty. Rano poszlam do przychodni w naszej miescinie zrobic wyniki ktore mi doktorek ostatnio zlecil bo na wtorek na wizyte musze miec. Jestem lzejsza o 180 zl :( Dodatkowo zrobilam estradiol i progesteron bo moze tu tkwi problem plamien.

Do góry