reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kotuśka miałam robić, ale jednak M. namówił mnie żebyśmy poczekali do jutra. Boję się jak cholera:szok: ale trudno jak nie wyjdzie to znaczy że tak miało być...widocznie był wadliwy zarodek. Chociaż jak zobaczę negatywny wynik bety to na 100% się poryczę.

Natanka jutro to juz bezsensu robic bo i tak w sobote musisz zrobic dla doktorka. Dzis jak bys zrobiła to bys mogła przyrost zaobserwowac.

Genna, dla takich chwil/fotek warto żyć !
Kasik, wszystkiego Naj w rocznicę ślubu... celebrujcie .. bo za rok to juz tyle spokoju nie bedziecie mieli :-)

Hej...wieści z wizyty takie: estradiol podrósł, dziś wynosił prawie 1100 pg, progesteron natomiast 1,4 i średnia wielkość pęcherzyków to tak 13,14,15 i 16 mm, a było ich 6 w lewym i 6 w prawym, także jest dobrze, kolejna wizyta w niedzielę i do tego czasu nadal się kłujemy Menopurem dawka dalej 150 j. ...wtorek punkcja i zobaczymy jaki ten progesteron będzie?! Pewnie transfer poczeka do następnego miesiąca, ale to nic :-) ...nawet lepiej!

Kciuki za wszystkie Kobietki! :-)

dziewczyny ja jestem już po. Mrozaczek ładnie się odmroził, pęcherz miała mega wypełniony, że ledwo weszłam na samolot :-D w związku z tym transfer przebiegł bez żadnych komplikacji - pierwszy raz:-). Pytałam dr. kiedy mogę podejść do ewentualnej stymulacji - jakby się nie udało to nawet w tym cyklu. No ale coś mi mówił, że dostanę tabletki antykoncepcyjne. Dziwne, bo poprzednio nie dostałam ze względu na niskie amh i nie ma sensu wyciszania jajników. Myślę, że umówię się na wizytę żeby omówić plan stymulacji, zrobić histeroskopię i ewentualnie podejść do stymulacji w październiku. No ale zobaczymy jak to będzie.

KasiaMakaronik, to nie tak miało być :wściekła/y:. Tak mi przykro. Trzymaj sie kochana. Nie wiem co powiedzieć... Kurczę, bardzo mi przykro.

Kasik, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) Dużo miłości i szczęścia. A za rok, kolejna rocznica już w trójeczkę:)

nie napiszę więcej bo niedawno wróciliśmy i jestem padnięta. A zaraz biorę relanium, to będę spać:)

reklama
Do góry