reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mimozama blastocystą to on raczej nie jest ale nie ma co roztrząsać, ważne, że jest ładniutki i na pewno zostanie z Tobą na całe 8 miesięcy.
Kciukasy:-)

Pospałam sobie dzisiaj do 10-tej :-) Do pracy poszłam na 12-tą, porobiłam parę pilnych spraw, później zawiozłam mamę do laryngologa bo mi ogłuchła na jedno ucho ;-) weszłam do 1 sklepu i 1 urzędu i jak wróciłam pobolewał brzuszek więc położyłam się w pracy na pół godzinki (dobrze, że mam taką możliwość). Później wróciłam do obowiązków. Nadrobiłam też forum a teraz zbieram się do domku polegiwać przed tv :-)

Mimoza wielkie kciuki za maluszka , niech mocno się przytula do mamusi :-)

A ja dowiedziałam się ,że wczoraj miałam 775 estradiol , zobaczymy jak jutro będzie :-) , tylko ten progesteron żeby już nie wzrastał :-( , bo nie będzie transferu .

Heiza przykro mi ze sie nie udalo... :-( aaa teraz doczytalam... to czekamy na wyniki bety.. trzymam kciuki !!

Mimozma trzymam kciuki za twojego kropka i za wysoka bete... ;-)

Madziulka Rz estradiol idzie w gore to i pecherzyki rosna... oby tak dalej... :tak: oby dalej wszystko ladnie roslo.. trzymam kciuki za wizyte...

Infinity kciuki za wizytę :tak:

Kasik super ze juz w domku i ze oszczedzasz... ;-) wylegiwac sie w lozeczku i odpoczywac !!

Mimozama, oby dni do pozytywnej bety szybko minęły ;)

Kasik, poleguj jak najwięcej. Plamisz jeszcze czy minęło? Kiedy teraz masz wizytę?

Olusia, co u ciebie? Jak się czujesz?

reklama
Mimozama wielki kciuki za ślicznego maluszka! &&&&&&&

sciskam Was wszystkie. Wrocilam wczoraj do pracy i czas mi sie jakos skrócił, ledwo sie ze wszystkim wyrabiam. Wiec zamykam kompa i do spania. Buziaki!

Do góry