reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa:tak:
Widzę że nie jestem sama z ostatnim zarodkiem, ale chyba jako ostatnia go dostane;)
Anula, KasiaMakaronik, Natanka, wielkie mega zacisniete kciuki za transfery;)) wysokiej betki dziewczyny
Mimozana za sexik na szkiełku jak to dziewczyny mówią &&&&&&&&&& :)
Olusia super że możesz już siedzieć;)
Kasik pięknie że słyszałaś wreszcie serduszko;)

Ja kobietki odliczam do piątku, mam nadzieje że wtedy wszystko będzie już jasne;)

reklama
Anulla to cos nowego w Invikcie, ze za darmo mozna sie skonsultowac. Ja tez ostatnio nie bralam weryfikacji bo to ewidentne wyciaganie kasy (po co np beta na takim etapie) a dla mnie dodatkowy stres czy np w sobote moje labo podaloby mi wyniki do godziny 15-tej. My juz wiemy jaki powinien byc mniej wiecej progesteron wiec zadne weryfikacje nam nie potrzebne. Chociaz moj doktorek mowil mi ostatnio, ze zeby sprawdzic prawidlowo progesteron powinno sie go robic kilkakrotnie w ciagu dnia bo wzrasta i obniza sie kilkakrotnie na dobe. Co do podgladania mojego kropka to mysle, ze juz jutro mi nie zrobia usg skoro plamienia ustepuja. Najbardziej sie balam, ze jak mi zrobili usg w czwartek podczas tego obfitego krwawienia i bylo serduszko to po paru godzinach juz go moglo nie byc. Wczorajsze usg skutecznie mnie uspokoilo.

Magda to jestescie juz 2 ciezarowki. Dziewczyny niezaciazone powinny wolne w pracy wziac i sie z Wami spotkac ;) skoro po ostatnim spotkaniu wszystkie juz w ciazy jestesmy :) A mowia, ze ciaza nie jest zarazliwa ;)

reklama
Kasik, to w sumie nie są weryfikacje. Tylko dr powiedziała, że jeśli będę miała wątpliwości, to mi pomoże i mam zadzwonić. Ale to dotyczyło raczej I weryfikacji:) Także zrobię 3 dnia i myślę, że tak jak mówisz - my już wiemy same jak dawkować leki :-D
Magda, medalikara, ja niestety będę dopiero 28.08 w klinice, więc nie dam rady jutro przyjechać :( Ale wyślijcie fluidki ciążowe, które mnie zarażą :tak:
Hania, beta super:)) Gratuluję przyrostu. Progesteron też jest ok, także ciesz się kochana spokojną ciążą :tak:

Do góry