reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik a wzruszenie było na głos bicia serca? ;-) słusznie mówisz, niech w firmie przekonają się ile robisz :-)

Kotuska moje mdłości też zaczynają się po śniadaniu i tak trwają. Jak się nasilają to znaczy że musze coś zjeść, ale nie za wiele. Na szczęście jednego dnia jest lepiej a innego gorzej, tak różnie ;-) Na słodycze nadal nie mogę patrzeć :-)

Olusia maluchy rosną każdego dnia! Super! :-)

Mimozama kciuki za sex na szkiełku :-)

reklama
KasiaMakaronik pierwszy raz dzisiaj uslyszalam serduszko bo we wtorek doktorek mowil, ze mi nie da posluchac bo to zbyt duze obciazenie dla tak malego zarodka. Mam nadzieje, ze dzisiaj te pare sekund mu nie zaszkodzilo.

Smerfeta wzruszenie slabe bylo bardziej przerazenie bo pani doktor nie mogla znalezc zarodka ale jaj juz znalazla i wlaczyla bicie serca to mi spadl nie kamien a glaz z serca. Teraz jak patrze na to strasznie kiepskie jakosciowo zdjecie usg to lezki sie w oku kreca.

Musze Wam dziewczyny podziekowac za wszystkie mile slowa, za troske i przezywanie razem ze mna chwil dobrych i zlych. Jestescie nieocenione i kochane, nie wciskam podziekowan i polubien ale Wy wiecie jak bardzo jest to dla mnie wazne. Nie wiem co ja bym bez Was zrobila. Przepraszam, ze w wiekszosci przezywam tylko swoj klopot i troche Was zaniedbuje ale mam nadzieje, ze mi to wybaczycie. Ach sentymentalnie sie zrobilo, to chyba hormony daja sie we znaki ;)

Kasik, Olusia już pisałam na drugim wątku, że na pewno wszystko będzie dobrze. Maluchy rosną i to najważniejsze. Trochę niedogodności związanych ze szpitalem przed wami, ale pewnie niedługo wrócicie do domu i będziecie cieszyć się spokonjnie ciążą:)
Hania, kciuki za wyniki w poniedziałek. Niech kropek walczy i wierzę, że wszystko będzie dobrze:)
enni, nie martw się, mam takie myśli jak Ty, że niedługo zostanę sama na forum, ale miejmy nadzieję, że tym razem się uda:) Walczymy razem, to będzie raźniej, a dziewczyny będą nam mnóstwo ciążowych fluidków przesyłać :tak:

ja mam 28.08 transfer już na 100%. Godzina 13.10 :) I lekarz, który chciałam żeby robił. To będzie 3 raz u niego - oby przyniósł nam szczęście:)

SIERPIEŃ:

25.08.2014 Infinity wizyta
25.08.2014 Madziula 87 podglądanko
25.08.2014 Madziulka Rz podglądanko
25.08.2014 Hania wysoki przyrost bety
26.08.2014 Mimozama transfer
27.08.2014 Kasik81 podglądanko
28.08.2014 Anulla transfer
28.08.2014 Jazzabell wizyta i USG
28.08.2014 Heiza wysoka beta
29.08.2014 Marikka wizyta
30.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
30.08.2014 Natanka wysoka beta

WRZESIEŃ:

01.09.2014 Syllka, badania prenatalne
01.09.2014 Magda, wizyta
01.09.2014 alternatywa wizyta u immunologa
01.09.2014 Kotuska kolejne spotkanie z kropkiem
03.09.2014 Infinity, echo serca
08.09.2014 Milena prenatalne~krew
09.09.2014 Montana USG
11.09.214 Smerfeta wizyta
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
22.09.2014 Milena prenatalne USG
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KasiaMakaronik, miałam podaną wczesną blastocystę 1, chyba tak jak Ty, prawda? literek nie znam, bo w Gamecie chyba do 2 nie określają...no wczesna, ale mam cichą nadzieję, że może podciągnie, musimy w to wierzyć :) co u Ciebie lekarz mówił? bo u mnie tylko życzył powodzenia i powiedział, że zdarza się że i z takich zarodków "coś" jest..ech...;-)trzymam za Ciebie też kciuki może te jedyneczki okażą się "pierwszymi";-)

reklama
Do góry