reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik nie pozostaje Ci nic innego jak liczyć, że Twój dr przyjdzie chociaż na chwilę i porozmawia. Ja po wizycie. Po szukaniu możliwych torbieli, krwiaków, itp. i dokładnym sprawdzeniu szyjki dr mówi, że wszystko ok. Być może oczyszczam się po transferze. Jednocześnie wszystko się spulchnia, więzadła się rozciągają, stąd też możliwe bóle. Powiedział mi żebym brała śmiało magnez, nospę i relanium i spokój, spokój, spokój...i polegiwanie :) Więc staram się wyluzować, beta w poniedziałek, w czwartek wizyta-może będziemy widzieć grosia. A ciąża po in vitro jest ciążą wysokiego ryzyka, nawet jak wszystko jest ok, więc on rozumie moje obawy. Pozostaje mi tylko czekać i modlić się o betę poniedziałkową :)

reklama
Kasik, dobrze ze zrobią ci USG.

Hania, no to nic nie zostaje tylko leżeć i odpoczywać.

Ja skończyłam przygotowywać prezent na ślub (ślub z roczkiem synka) na przyszłą sobotę ;) ale się nagimnastykowałam chyba już jestem za stara na takie zajęcia :)
uploadfromtaptalk1408727067772.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1408727067772.jpg
    uploadfromtaptalk1408727067772.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 66
No widzisz Hania, jakiego masz mądrego lekarza. "spokój spokój spokój" :-) Bedzie dobrze.Niedługo zobaczych kropeczka. Ciesze się że u Ciebie zaczyna sie klarować na plus.

Magda
., piękny prezent. Zdolna jestes !!!

Ostatnia edycja:
ok teraz czas dla siebie :-)

Więc miałam przepisany menopur 150 jednostek, a dziś z powodu niskich wyników mam podniesiony do 225 jednostek.
Mam nadzieję , że urosną , bo było ich dużo na monitorze :-)
Na szczęście pielęgniarka skonsultowała wyniki moje z doktorem i podniesiono mi.
Wizyta kolejna w poniedziałek. :-)

Hania , Kasik będzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Agawa piękny maluszek, taki malutki a tak dobrze już go widać:) Gratuluję :-D no i dziekuje za kciuki, chyba jestem jedną z nielicznych która nie jest na tym forum w ciąży :zawstydzona/y:

Hania cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze, wypoczywaj kochana :tak:

Kasik Ty również wypoczywaj

Madziulka &&&&&& za jajeczka ;-)

Madzia super prezent... ale talent ja bym chyba takiego czegos nie zrobila... :-)

A ja po wizycie... i w zasadzie nic nowego sie nie dowiedzialam....
1zIggET8dLQXapoHBAA7
ogladam sobie film na kompie
1zIggET8dLQXapoHBAA7
no bo za wczesnie by isc jeszcze spac...

reklama
Enni nie martw się i Ty dołączysz do tych zaciążonych. Pamiętaj że wiele z nas długo na to czekało i każdej po kolei w końcu się udaje :-) A my tu bedziemy Ci kibicować i mocno trzymać za Ciebie kciuki i w miarę posiadanej wiedzy doradzać ;-)

Hania uff :-) cieszę się że wszystko ok i że masz tak fajnegm lekarza :-) To jest gin z kliniki? Coś powiedział o TSH?

Magda no szacun wielki!!! Skąd Ty wzięłaś te dodatki na oczy, kapelusik itd? :-) szkoda będzie takie cudo rozpakować

Do góry