reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Olusia, wspomnienie wizyty w szpitalu przyprawia mnie o dreszcze. Lekarz murzyn (nie jestem rasista ale nigdy więcej nie chce go spotkać na swojej drodze) który ziewał i nie wykazywał zainteresowania. Robił chyba 20 minut USG kiwajac głową a mi łzy płynęły po policzkach najpierw z radości że serduszko bije a później z niemocy jak powiedział że on nic nie zmieni szansy małe i mam leżeć w domu. Dopiero mój dr z kliniki mnie uspokoił i kazał być dobrej myśli zwiększyć leki i nie panikowac. Plamiłam chyba 4 dni. Potem jeszcze dwie przygody z brązowymi plamami chyba w 10 i 13 tc ale wtedy już nie panikowalam bo wiedziałam o tej przestrzeni i możliwośći plamień. Mam nadzieję że to już historia i teraz będę mogła już spokojnie funkcjonować ;)

reklama
Smerfeta, moje skierowanie nawet pieczątki kliniki nie miało ;) Czemu byś na NFZ nie miała mieć? Tak to chyba koło 500 zł kosztuje tak słyszałam ;)

Magda_7891 polowa lekarzy nie powinna w ogole byc lekarzem a tym bardziej pracowac jako lekarz.. wiekszosc tych osob nie ma w ogole powolania do wykonywania takiej pracy - zawodu...no coz... masakra jakas !! w ogole sluzba zdrowia schodzi na psy....!!

Ostatnia edycja:
Dzieki Dziewczynki, jestem bardzo szczesliwa. :tak:

Widzisz Hania - bedzie dobrze, jaka piekna beta. Na wizycie tez sie okaże dzisiaj wszystko super. Moze po prostu masz bóle po ciężkim transferze i do tego ta hiperstymulka. Uspokoj sie, staraj sie zrelaksować i uwierz w kropka. Sciskam Cie.

Kasik, u Ciebie tez juz coraz lepiej. I u Olusi tez. Ciesze sie.

Enni - teraz za Ciebie kciukasy! &&&&&&

Juz po obchodzie, moj doktorek jest na dyzurze ale slowem sie nie odezwal :( Moze przy pani ordynator nie wypadalo, mam nadzieje, ze przyjdzie do mnie chociaz na chwile. Dowiedzialam sie, ze wyniki mam ok i dla mojego spokoju jutro mi zrobia usg, laskawcy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik oby to usg było na prawdę dokładne. A z tym wypisywaniem ze szpitala to często jest tak że lekarze boją się podjąć decyzję bo odpowiedzialność w razie co na nich spadnie. Doświadczyłam tego przy ciąży p. Trzymali mnie 8 dni w szpitalu :-/

Do góry