reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki czy miałyście akcję z samolotami w głowie? Wstałam, ogarnęłam mieszkanie i około 11 nagle strasznie zaczęło kręcić mi się w głowie. Kierunek łóżko i leżenie i spanie. To dopiero 5dpt więc bardzo wcześnie i zastanawiam się czy to po duphastonie, bo nigdy go nie brałam.

reklama
Dziewczynki czy miałyście akcję z samolotami w głowie? Wstałam, ogarnęłam mieszkanie i około 11 nagle strasznie zaczęło kręcić mi się w głowie. Kierunek łóżko i leżenie i spanie. To dopiero 5dpt więc bardzo wcześnie i zastanawiam się czy to po duphastonie, bo nigdy go nie brałam.

Hania39, a ja myślę że bedzie coś na rzeczy ;-))) zobaczysz !!!!

Sama nie wiem co myślec. Czy to dobrze czy zle. Wiem ze zawsze po transferze wslu****emy sie w objawy ale ta głowa dzis to było dla mnie cos dziwnego. I dziwnie aż palą mnie jajniki. Oby do środy :)

Olusia ja encorton biorę na moje nk już od 3 miesięcy, mam przyjść do immunologa w 12 tc ze świeżymi subpopulacjami limfocytów i stwierdzi czy odstawiać powoli. Ciesz się, że mimo, że nie bierzesz udało Ci się. Ja odwrotnie, martwię się, że biorę będąc w ciąży, encorton to steryd i ma bardzo dużo skutków ubocznych. Biorę aż 20 mg dziennie, mam nadzieję, że immunolog wie co robi i nie zagrozi to mojemu dziecku. Jejku jak to brzmi, piszę i sama nie wierzę, że to o mnie. Ciągle jeszcze nie mogę uwierzyć w ten cud :zawstydzona/y:

Hania to może być dobry objaw, trzymam kciuki :-)

Mimozama może to przypadek, zmienia się pogoda, coś się dzieje z ciśnieniem, emocje itp. Uważaj na siebie :tak:

reklama
kasik36 chyba lekarz wie co robi... to prawda to steryd ale moze faktycznie tez powinnac brac.. a odnosnie estrofemu to tez go nie biore...musze porozmawiac ze swoim lekarzem, bo mam wiele pytan...:tak:

Hania trzymam kciuki !! ;-)

Mimozama odpoczywaj i nie rob gwaltownych ruchow... !! ale idz do lekarza koniecznie !!:-)

Kotuska83 wyskakuje mi blad jak sie wgrywa...ech... albo ja juz tępa jestem...:tak:ale bede próbować i na pewno mi sie uda !! cierpliwosci kochana !!

Dziewczyny ale od 2h cisnie mnie na pecherz.. mam wrazenie ze non stop chce mi sie siku... masakra jakas !! moze sie przeziębiłam?

Jutro jedziemy do znajomych na pogaduszki.. :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry