reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Melduję po wizycie że moja kruszynka bardzo ładnie przybrała na wadze i już mieści się w 'widełkach' - waży 450g a różnice pomiarów nie przekraczają już tygodnia :biggrin2: Także chyba niepotrzebnie zostałam nastraszona przez przemiłego Pana na połówkowym ehhhhhh :baffled:.........
Generalnie wszytko wygląda tak jak powinno i mogłam z przyjemnością oglądać mojego skarba w 4D - super sprawa :tak::sorry2:

Dziewczyny - ja wyjeżdżam jutro rano się relaksować nad jeziorko na ponad tydzień ale pewnie dam radę Was podczytywać ;-)

Fotka dla cioteczek:
Zobacz załącznik 638694

reklama
Infinity jaka twoja Lenka śliczna :) no i przybrała na wadze :) cudownie
Mimozama ty uważaj na siebie teraz bo to juz nie żarty, bedziesz na pewno robiła badania do punkcji wiec anestezjolog juz cie dopilnują :) a co do stymulacji to zawsze lekarz moze ja wydłużyć, dziewczynu miały jzi 12 i 14 ds masz szanse jeszcze :)

U mnie cisza. Ni głowa ni brzuch ni jajniki nic nie czuje. Zwariować idzie :) boli to źle nie boli to jeszcze gorzej a środa daaaaaleko. Piękne macie kropeczki a niektóre to już duże dzieciaczki :) serce rośnie jak sobie Was poczytam. I kciuki za wszystkie przed w trakcie i po :)

Haniu zleci zobaczysz i tez bedziesz sie chwalić pięknymi zdjątkami :)

A ja mam kryzys klaczkowy, bylo juz dobrze (ok 3 kłaczki dziennie to pikuś) a dzisiaj MASAKRA , pojechałam popołudniu z M na zakupy( pierwszy raz od 3 tygodni chyba), osiedlowy dyskont, i jak konczylismy zakupy juz jakos brzuch mnie bolał, tak jakos cały, mdliło mnie mini dojechaliśmy do domq i sie zaczęło , do tego ból w krzyżu , tak intensywnie było ze śniadanie aż wyszło :/ miałam wrażenie ze jeszcE wszystkie wnętrzności wychodzą , od kilku dni mam problem z wyproznieniem sie , no ale po papkah dla dzieci to sory , ja ciagle głodna, a dzisiaj juz jelita bolą , ogólnie ból całego ciała , nie mogę stać, leżeć, gardło i przelyk juz sa w takim stanie ze lepiej nie mowić, gęsia skórka łapie .......kurczę a juz tak dobrze było , mam nadzieje ze nie wyląduje w szpitalu w weekend juz mi sie rycze chce z tej niemocy :( przepraszam ze tak sie żale ale ja juz niedaje rady !!!!

Infinity pięknie rośnie oby tak dalej śliczna dzidzia:-)
A ja jutro wyjeżdżam na urlop okolice Gdańska no i oczywiście Gdańsk nawet nad morze się wybiorę jak będzie w miarę pogoda aż się cieszę na to wolne myślę że się troszkę odstresuje od tej codzienności nie wiem czy będę miała dostęp do kompa także będę miała co nadrabiać:sorry2:
z Heizą jutro się skontaktuję bo dziś byłam zalatana

genna biedactwo... :-(trzymaj sie !! musi sie w koncu uspokoic... moze faktycznie za duzo pochodzilas, w sklepie cieplo i po prostu cie wzielo... hmm nie dziwie sie ze juz masz dosc i ze ciebie wszystko boli... pamietam jak ja wymiotowalam to mialam wrazenie ze pluca wypluje i ze wnetrznosci tez.. i tak mialam kilka dni... ale to mialam jak zlapalam wirusa na praktykach... wiadomo wymioty ciazowe to co innego ale podobne do tego co jak przechodzilam... :-( jutro bedzie lepiej !!:-)

Haniu zleci szybko....:tak:chociaz wiem co to znaczy czekac na wynik !! sama przez to nie dawno przechodzilam !!

Infinity piekna fotka !!:-)

Dziewczyny ale wam zazdroszcze wyjazdu... ja na swoj musze jeszcze troszke poczekac !!

Ostatnia edycja:
Genna ja w ciąży tak miałam przez 3 miesiące zaczął sie 4 i jak ręka odjął. Lekarz kazał mi jeść czekoladę i pic dużo soków. Pamietam ze jak próbowałam obiadów to już krzyczałem żeby robić mi miejsce bo lecę do łazienki nie daj Boże żeby była zajęta. Będzie dobrze zobaczysz.

Heiza nie dodzwonila sie dzisiaj do embriologa a zapomniala wczoraj poprosic o konsultacje telefoniczne wiec nic nie wie. Ale przy 15 kumulusach na pewno bedzie sporo zarodkow :)

Genna wspolczuje, wymeczy Cie ten obcy. Dlugo to juz trwa, wyobrazam sobie jaka jestes juz wykonczona. Nie mam pojecia co Ci doradzic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry