reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda do mnie nie dociera, nawet po przeczytaniu Twojego pytania nie skojarzylam, ze to tez moze do mnie. Czuje sie ok ale chyba wieczorem w kosciele zle siedzialam bo mnie plecy bola. Moze tez od siedzenia nad papierami ;) Wszystko mi idzie jak w zwolnionym tempie wiec miesieczne papiery bede chyba tydzien robila a nie 3 dni jak zwykle ;) A Ty jak sie czujesz?

Kasik, dobrze że zwolniłaś bo nie ma co się teraz przemeczać.
Mnie na początku też kręgosłup bolał. I to moja największa obawa że dyskopatia da mi popalić jak już brzuch trzeba będzie dźwigać. Do mnie momentami nadal nie dociera że kropuś tam jest ;) dopiero USG to uświadamia :) więc wiem co czujesz... Jak to dr powiedział "uwierzy pani w 5 miesiącu jak zacznie kopać".
Mnie upały chyba wykończą... mam niskie ciśnienie przy tych temperaturach i funkcjonowanie to wyczyn jakich mało ;) po za tym coraz lepiej.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny melduje pierwsze wakacje z dzidzią . Dojechalismy nad morze , ale piekielnie goraco jest i tylko wieczorem moge sie wylonic na plaze :p a jeszcze masakryczne wdecia mnie dopadly i klopoty z zoladkiem o ranyyy :o

Ewelina, uważaj na słońce ;)
Na wzdęcia i zaparcia mi pomagają morele suszone ale te naturalne takie ciemne nie te ślicznie pomarańczowe co moczone były w kwasach żeby je zakonserwowac :)

Ewelina a gdzie jestescie? Powiedz mi kochana bo Ty kosmetyczka jestes czy w ciazy mozna robic paznokcie zelowe lub hybrydowe utwardzane w lampie uv? A pedicure u kosmetyczki to chyba bez moczenia w tej misce z babelkami? Ostatnio moja kosmetyczka strasznie mnie pokaleczyla pilniczkiem mimo, ze chodze do niej juz kilkanascie lat i nigdy jej sie to nie zdarzylo. Fakt bylo cieplo i bralam acesan (odpowiednik acardu), moze dlatego?

Ostatnia edycja:
Mam jeszcze do Was pytanie dotyczące badań komórek NK. W ofercie laboratorium są 2 pozycje: 1) ocena obecności komórek NK oraz 2) subpopulacje limfocytów T i liczba limfocytów B + NK. Które badanie powinnam zrobić i o czym mówi to drugie badanie?

reklama
Kasik mozesz spokojnie robic nie ma zadnych przeciwskazan ja sama robie sobie hybryde . Pedicure tez babelki krzywdy nie zdobia , a generalnie w takiej misce powinien byc woreczek zeby jednorazowo ktos w tym samym sie moczyl . Ja babelkow nie uzywam . Wazne zeby pilniki i cazki byly czyste :) ale jak masz stale miejsce to ok . Czesto nie sterylizuja narzedzi niestety .

Ostatnia edycja:
Do góry