reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ewelina moja kosmetyczka ma pilniki dla kazdej stalej klientki w podpisanych kopertach ale widze, ze po i tak wklada do tej smiesznej naszyny do sterylizacji, ktora wyglada jak chlebak ;) Ooo jestes w Krynicy :) Napisze na priv.

Genna pamietam jak bylam u innej kosmetyczki na pedicure ( w innym miescie, na wyjezdzie) to przed wlozeniem nog do miski z babelkami zapytala czy nie jestem w ciazy bo niby nie mozna.

Alternatywa zrob subpopulacje limfocytow bo najwazniejszy jest % nk do jakis tam limfocytow.

Ostatnia edycja:
SIERPIEŃ:

04.08.2014 Hania podglądanko
04.08.2014 dzidzik wysoka beta
04.08.2014 Magda wizyta

06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
08.08.2014 Wanesska wizyta
08.08.2014 Agulla wysoka beta
08.08.2014 Kotuska wizyta pęcherzykowa
11.08.2014 Kasik81 wizyta
12.08.2014 Kasik wizyta u genetyka + pęcherzykowa?
12.08.2014 Chloe wysoka beta
13.08.2014 Smerfeta kolejne spotkanie z kropkiem
18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa
18.08.2014 Syllka wizyta w klinice
29.08.2014 Marika wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Dzidzik, kciuki za wysoką betę &&&&& :)

Hania, powodzenia na podglądanku ;)

Miłego dnia dla wszystkich :D

Pora chyba po mału ustalać drugie spotkanie w trójmieście? ;)

Kasik może kosmetyczka się bała użycia prądu , ale to chodzi o bezpośredni kontakt i oddziaływanie na organizm.
Ja bąbelek też nie włączam , ze względu na folię jednorazowe , ewentualnie na życzenie klienta.
Ewelinka pracujemy w jednym fachu :-)

Czekam do piątku na zastrzyk i 15 odstawiam tabletki anty ,ciekawe kiedy przyjdzie @ :-)
pozdrawiam

Witajcie dziewczynki. Gratuluję kolejnym ciążówkom :-)
Sprawozdanie z sobotniej wizyty: Tym razem byłam u dr Sowińskiej. Miła babka. Chyba jednak się zdziwiła schematem postępowania dr Z., który kazał brać 14 dni aktykoncepcje, a potem w 3 dniu nowego cyklu zgłosić się na wizytę aby omówić i przepisać stymulację. Lekarka zapisała mi dalej antykoncepcję (tym razem całe opakowanie mam pochłonąć) i 17.08 zacząć co drugi dzień rano ampułkę Gonapeptylu. 29.08 kolejna wizyta i wprowadzenie następnego leku, tym razem wieczorem (nie pytałam jeszcze jakiego ale myślę, że Menopur). Więc pewnie ewentualna punkcja i ET dopiero we wrześniu. No nic, trzeba byc cierpliwym...

Ostatnia edycja:
Dzidzik kciukasy za śliczną betę :-)

Magda a Ty znowu masz dzisiaj wizytę? Czy mi się wydaje czy jakoś często je masz? Albo mi tak szybko leci czas ;-):-D

Hania kciukasy za owocne podglądanko :tak:

Marikka każdy lekarz ma inny pomysł na pacjentkę więc się nie dziw. Mnie najbardziej wkurza to, że jeden podważa kompetencje drugiego. Mój doktorek (właśnie Z) nigdy tego nie robi i podoba mi się to w nim. Nawet jak się skarżyłam na panią doktor dwojga nazwisk tylko się uśmiechał i udawał zdziwionego ;-)

Zaraz jadę na betę, niestety muszę jechać 30 km a w takim upale cholernie mi się nie chce, co prawda klima w aucie jest ale wyjście na dwór to koszmar. Strach o przyrost jest silniejszy więc jadę. Trzymajcie kciuki :tak:

Kasik, tak często wyszło teraz ;) bo dwa tyg temu w poniedziałek u dr prowadzącego i w klinice w czwartek ;) Dzisiaj kończy mi się zwolnienie i dr idzie na urlop dlatego wizyta, a kolejna dopiero za 4 tygodnie jak wróci z urlopu to już wrzesień będzie... A czas też szybko leci ;) dzisiaj 16 tc zaczynam a dopiero do punkcji się szykowałam ;)

reklama
Kasik, Kotuska gratuluję przyrostu bety, niech rośnie dalej:))
Olusia niedowiarku, gratuluję pięknej bety:)
Sylka, niech maluszek walczy dalej, trzymam kciuki:)
jazzabell, gratulacje:) Same dobre wiadomości na forum, oby tak dalej:)
Kasia Makaronik, przykro mi szkoda, że jednak beta nie drgnęła. Następny transfer to będzie nasz czas:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry