reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda na Obrońców usg robi Pani dr o której tyle słyszałam że nie chciałabym jej poznać pomimo że jeszcze jej na oczy nie widziałam ;-)
A na Dąbrowę próbuję się cały czas dodzwonić ...

Dziewczyny - jak to jest z tym ananasem - trzeba go jeść po transferze, tak? i najlepiej w postaci surowej a nie taki zapuszkowany?
Mam jutro transfer i już chyba zaczynam świrować. I wciąż nie wiem czy wziąć jeden zarodek czy dwa?? :szok:

Kciuki dziewczynki za bety i wizyty ;).
Chloe to ja pisalam o cudownych właściwościach ananasa. Powinno sie go jesc z 3 -4 plastry z 3 dni przed transferem i dwa do trzech dni po nim. Wytwarza mleczko które powoduje ze zarodek sie zagnieżdza. Tylko i wyłącznie świeży ananas. DO tego pij 2 x dziennie po 1 łyżce oleju lnianego tłoczonego na zimno <trzyma sie go w lodówce> tez ma cenne kwasy omega 3 a dodatkowo wpływa na rozwój dziecka, jest przeciwbakteryjy i przeciwgrzybiczny.
Ananas moze i nie dobry o tej porze < choć mi smakuje baaaaardzo> ale czwgo sie nie zrobi by mieć dziecko ;)

reklama
No ja akurat uwielbiam ananasa w każdej postaci więc skoro tak to pędzę dzisiaj do Lidla bo widziałam tam ostatnio piękne sztuki :tak:

Do góry