reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik to jest nas więcej ze zeszklonymi oczami :-) cudnie w końcu móc powiedzieć to na co tak czeka każdy "zostaniesz tatą , zostaniesz mamą" :-)
pozdrawiam Kasik

reklama
Kasik, oj to musiało być wzruszające ;)
Mój m płakał w samochodzie jak odebrałam wyniki i przyfrunelam z nimi do auta a co dopiero taki prezent na urodziny :)

Infinity, z echem dr kazał umówić się na podany przedział czasowy. Pani w rejestracji spytała w którym tc jestem i podała mi wolne terminy na które mogą się zapisać ale zbyt dużego wyboru nie było... To musisz szybko dzwonić do nich żeby sprawdzić czy mają jeszcze terminy. Mam nadzieję że mała będzie po prostu drobną kruszynka i wszystko będzie dobrze.

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta

02.08.2014 Marikka wizyta
02.08.2014 Chloe transfer
02.08.2014 Kasik wysoka beta
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
08.08.2014 Wanesska wizyta
08.08.2014 Agulla wysoka beta
11.08.2014 Kasik81 wizyta
13.08.2014 Smerfeta kolejne spotkanie z kropkiem
18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasik to prawda że reakcja facetów jest bezcenna, rzadko się widuje ich w takim stanie ;-) jeszcze raz gratuluję!

Magda dzięki za info :tak:, niestety brak miejsc w Invicta do końca września :confused2: także zapisze się do Gamety na początek września, choć mija się to z celem bo za późno w tym tc będzie na badania a pod drodze mam 2 wizyty u gina więc kwestia wymiarów też już będzie pewnie wyjaśniona. Ehhhh - kochany NFZ :wściekła/y: ...
Na razie liczę że mała trochę przyśpieszy i wyrówna co też jest możliwe - podobno niektóre maluchy nie rosną w równym tempie tylko czasem przyśpieszają a czasem zwalniają - mam nadzieję że to taki przypadek ...

Dziewczyny - jeżeli powtarzacie dzisiaj bety to zaciskam kciuki :tak:

Infinity, a tam w Gdyni Dąbrowa Dąbrówka też robią na NFZ oraz jeszcze w Gdańsku na Obrońców Wybrzeża w Pracowni USG Badań Prenatalnych.

Kasik, jak przeczytałam to się wzruszyłam. Mam nadzieję, że będzie mi dane też zobaczyć taką reakcję męża. :) Dbaj teraz o siebie i o maleństwo, które rośnie w Twoim brzuszku:) Jutro pewnie na betę idziesz?

Kaski, mnie też się oczy zaszklily. Najpiękniejszy prezent, jaki można dać mezowi też mam nadzieje, że uda mi się taki prezent sprawić, nawet poza urodzinami super to mówicie, że ananas i olej wam to sprawił? trzeba spróbować

reklama
Do góry