reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik moje gratulację czyli wszystkim , których pamiętam udało się :-) super wiadomość
Ale wysyp na tym forum :-) super fluidy rozsyłacie , poproszę o jeden :-D

Dziś kupiłam pierwszy lek na ryczałt , różnica cenowa 260 zł , szok pozytywny :-)

reklama
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo i wsparcie.

przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujących. Kładę sie juz spać, bo wykończona jestem nadmiarem wrażeń. Milych snow.

Agaawa gratulacje :tak::-)

Magda powiedz mi jak z tym echem serca - miałaś się umówić na jakiś konkretny tydzień ciąży? jak było z terminami jak się umawiałaś? bo w Gamecie nie ma już terminów na sierpień :confused2:
Myślałam że to koniec stresów ale lekarz dzisiaj na połówkowym strasznie przyczepił się wymiarów malej - podobno różnica nie powinna być aż tak duża i powiększyła się od poprzedniego usg. Do tego nieprawidłowe, za grube łożysko. Masakra, chyba osiwieję i trafię do wariatkowa zanim doczekam 40tc :-(

Genna łożysko niby ogólnie jest dziwne tzn. ma jakąś nietypową strukturę, szerokość i jest przodujące. Trzeba je obserwować. Wszystkie nieprawidłowości łożyska mogą mieć wpływ na rozwój malucha i przebieg ciąży.
Ale podobno najgorsze te wymiary bo za bardzo dostają od normy ...

Dziewczyny pracowalam do 22-giej bo koniec miesiaca a jutro ma nie byc u nas pradu od 8 do 11 wiec jak znam zycie nie bedzie pol dnia ;) Wszystko mi szlo 5 razy wolniej niz zawsze, nie moglam sie skupic, ciagle sie mylilam. Na szybko przygotowalam prezencik z wynikiem bety w srodku i kartka urodzinowa z dzidziusiem i napisem: Wszystko wskazuje na to, ze bedziesz TATA :)

Kasik a ja na taką rewelacyjną wiadomość musiałam czekać do 23 bo niedawno z pracy wróciłam i jak przeczytałam to aż się wzruszyłam bardzo się cieszę :-D:-) nawet nie wiem co Tobie napisać tylko tyle żeby beta prawidłowo przyrastała :tak:
Agulla84 ja też miałam ciąże pozamaciczne i rozwijały się 1 nawet do 3,5 miesiąca i płód miał 4cm nie wiadomo co jest przyczyną terażniejszych niepowodzeń ale jeszcze troszeczkę powalczę
Anuula 28 dobrze że zostajesz w invicie może się kiedyś spotkamy z dziewczynami niech nas też pozarażają
Kasik rewelacyjny prezent;-)

reklama
Dziewczyny mina M tak jak przypuszczalam bezcenna :) na poczatku probowal zartowac, ze do prezentu powinnam dodac okulary bo wzrok mu sie ostatnio pogorszyl i nie widzi co jest napisane na kartce urodzinowej. Wyniki byly w pudeleczku pod kartka i na poczatku ich nie zauwazyl ;) a pozniej oczy mu sie zaszklily, jak nigdy ... Ach, cudzie trwaj ...

Do góry