reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kasik - jeszcze raz ogromne gratulacje :)
Progesteron bardzo OK :)
agulla - na pewno nie zaszkodzi.

A ja przed chwilką odważyłam się zadzwonić do swojej kliniki poinformować ich, że się nie udało. Liczyłam na jakieś standardowe "przykro nam", ale nie usłyszałam. Mogę się po zamrożone zarodki zgłosić po odczekaniu jednego cyklu... Nikt nic nie powiedział o badaniach, nikt nie zapytał czy jestem gotowa. Ech...

reklama
Kasik Ty wstręciucho! nie przyznałaś się do sikacza :-D Myślę że jakoś Ci to wybaczę ale będzie ciężko. Jeszcze raz wielkie gratki. Teraz ja będę cały dzień chodziła z uśmiechem przyklejonym do twarzy
n015.gif
PRG jest ok. Też mam podobny i dr mówił że jest OK

Ewelina super avatar :tak::tak:

Dziewczyny a oto mój Kropeczek i niechciany rogal pod nim Zobacz załącznik 636624

aaa Magda wizytę mam 13-tego sierpnia. To prawda, byłyście z Genną 100% skuteczne w zarażaniu ciążą :tak: nawet Kotuska dostała mimo że jej nie było, ale to chyba była taka moc Waszych fluidków, że każda potrzebująca w pobliżu dostała. Nawet moja przyjaciółka w pracy, która tydzień przede mną zrobiła sikacza z pozytywnym wynikiem :tak:

Ostatnia edycja:
Smerfeta już na forum kto po in vitro gratulowałam, to i tu jeszcze raz gratuluję, świetne pierwsze zdjęcie młody ma, a rogal zniknie, zobaczysz !!

Kasik, gratuluję jeszcze raz:) Tylko nie przenoście się na inne forum i wpadajcie tu, bo smutno mi będzie samej:-( No i Kasik powiedz kiedy będziesz w Invicie to może się spotkamy i mnie zarazisz:-D. To już chyba nie będziesz się wściekać na prof za te 2 zarodki ?:laugh2:
Smerfeta piękne zdjęcie:) Chyba jednak Invicta się postarała:) No i postanowiłam jeszcze zostać w niej. Zobaczę jak będzie po kolejnej stymulacji.

Ostatnia edycja:
Oj Dziewczyny! Juz gratulowalam, ale pogratuluje jeszcze i z 1000 razy Kasikowi i Smerfecie! Cudo wiadomość. Tez mam rogala, tylko ze na twarzy!

A ja byłam na USG, Kropek 9t i 2d, tak jak potrzeba. Dwa tygodnie zwolnienia, bo od wczoraj jestem bardzo prżeziebiona. Powiedzialam szefowi, przyjął to bardzo dobrze. Obiecał, ze auto mi zostawi na czas macierzyńskiego :)) tak wiec odpoczywam. Biorę *spam*, wodę morska do nosa, coś dowcipnego na grzybka i sie zaczynam lenić.

Acha! w zeszłym roku w ciazy byłyśmy we dwie - ja i koleżanka z pracy, dwa tygodnie różnicy miedzy nami. I ona tez poroniła. I wiecie co? Wydało sie, moj szef sie wyglądał, ze ona tez w ciazy. Termin na początek stycznia. Tak, ze pięknie wszystko sie ułożyło.

wklejam Kropka, od razu mowię, ze odwrotnie, ale widac grubaska:)) nie umiem tego zmienić na iPadzie:))

reklama
Do góry