reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ja dzwonłlam do kliniki czekam na tel od doktorka bo nadal mam ten brązowy sluz i martwi mnie to czy to nie jest objaw okresu :-(a na dodatek moje dwie kruszynki przestały se rozwijać w 4 dobie tak jak ostatnio wiec chyba mamy jakiś głębszy problem i nie liczę na cud że te dwie kropko zostaną ze mną:no:ale nie rozumiem tego że ciąża pozamaciczna utrzymywała się we mnie a teraz obumierają:-:)-(wziełam sobie douphaston na własną rękę chyba nie zaszkodzi

Kasik, że się cieszę i że się poryczałam już wiesz ;) Super!
Genna, dobrze rozsylalysmy fluidki na spotkaniu ;) mamy skuteczność 100% :)

Kasik - gratulacje!! Ja nie wiem jak Ty chcesz wytrzymać z tym newsem do północy?! Przecież takie szczęście to masz na pewno wypisane drukowanymi literami na czole :-D

Dziewczyny no to się Wam przyznam, że ja to szczęście to już od wczoraj mam wypisane na czole bo wczoraj rano i dzisiaj zrobiłam sikacza i wyszedł cień cienia :tak::tak::tak: Ale M nic nie wie, mówiłam tylko, że czuję, że się udało, że jest inaczej itp. Acha a progesteron mam 43,36 przy lutce "100" 3 x 2 i "50" podjęzykowej 3 x 2, chyba ok?

Dziewczyny no to się Wam przyznam, że ja to szczęście to już od wczoraj mam wypisane na czole bo wczoraj rano i dzisiaj zrobiłam sikacza i wyszedł cień cienia :tak::tak::tak: Ale M nic nie wie, mówiłam tylko, że czuję, że się udało, że jest inaczej itp. Acha a progesteron mam 43,36 przy lutce "100" 3 x 2 i "50" podjęzykowej 3 x 2, chyba ok?

hahahah i to ta co zakazywała sikaczy.... ojj Kasik jak czujesz, że się udało to ciężko nie sięgnąć po test.... :-D
progesteron oki.

reklama
Do góry