reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna łapie fluidki ;-)podniosłaś mnie na duchu z tym sikaczem :tak: ja robiłam o czułości 20 i praktycznie w głębi ducha pożegnałam się ze szczęściem, a powiedz mi miałaś jakieś objawy?

reklama
Anulla wg. mnie dobra decyzja, szczególnie w naszej sytuacji (dobra ilość i potencjalna jakość zarodków) :tak: Badania i dodatkowa suplementacja wymagają jednak czasu a szkoda byłoby zostawiać ostatniego malucha na ten czas. Ja już zaciskam kciuki a o refundację się nie martw - nie sądzę aby w najbliższym czasie zmieniło się coś co dla nas miałoby wpływ na końcową cenę.

Dziewczyny kciuki za wizyty, enni - za piękną betę :tak: Sikacz pamiętaj że nie jest miarodajny (ja robiłam dwa jeden wyszedł drugi nie ;-)).

Enni kciukasy za wysoką betę:tak::tak::tak: i tak jak piszą dziewczyny z sikaczami różnie bywa, trzeba by było zrobić z 10 szt różnych firm i czułości, żeby faktycznie w nie wierzyć. O której będziesz miała wynik?

Kotuska kciukasy za podglądanko :tak:

Milena
udanego i beproblemowego transferu a dni do wysokiej bety niech miną jak najszybciej. Fajnie, że w Bocianie wszystko robi Twój lekarz. Jeszcze tam nigdy nie byłam a już mi się podoba ;-):-D

Kasik pojadę z pracy to odbiorę, niestety u mnie nie można przez net sprawdzić, jeszcze 3 godziny niepewności. Tak czy siak będę ryczeć, albo ze szczęścia, albo z rozpaczy;-)

Anulla ja też mam taką nadzieję ale wiesz to bardziej asekuracyjnie, żeby oszukać głowę ;-):-D Ważny jest plan awaryjny, żeby nie zwariować. A tak swoją drogą to Ty masz bliżej do Białegostoku niż ja, masz tylko 60 km więcej niż do Gdańska a ja o 200 km więcej :szok: Znajomy ostatnio był i mówił, że od nas droga fatalna, niby tylko trochę ponad 300 km a jedzie się prawie 5 godzin, masakra.

Enni a nie możesz telefonicznie się dowiedzieć?

Ostatnia edycja:
Enni, czekanie jest straszne ;)
Ale ktoś kiedyś tak fajnie napisał "in vitro uczy cierpliwości" i to się zgadza ;)

Ja przeżyłam wizytę u dentysty. Jednak Pani dr to anioł ;) jeszcze bardziej delikatna niż zwykle. Czeka mnie jeszcze jedna wizyta na wymianę plomby i będzie super. Kazała cieszyć się że minęły mnie wymioty bo to najbardziej niszczy zęby a z moimi słabeuszami to sztuczna szczęka po ciąży ;)

reklama
Enni właściwie myslalam ze sie nie udało , żadnej dolegliwości , czułam dr jak po pierwszym podejściu , tylko plamienia nie miałam tym razem , zrobiłam sikacza 7dpt i nic ne wyszło, tego samego dnia pojechałam na bete, po godzinie odbieraliśmy wyniki i szok bi beta nie była jak zwykle mniej niz 0,2 :) wiec Enni głowa do góry :) na każdą przyjdzie pora :)

Do góry