reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anulla a moje AMH - jedno wynosiło 1,1 a następne badanie wyniosło 2 a mimo tego bardzo słabo się stymuluje. Być może to po stanie zapalnym, który miałam w szpitalu, być może po laparo, no ale Ty laparo z tego co pamiętam też miałaś. Po prostu organizm to nie matematyka i nie można niczego zakładać

Kasik też mam nadzieję, że Białystok Ciebie ominie. Już czas na nas, weteranki :tak:

Anulla ja tez miałam refundację. Mam wrazenie jakby bocian mial w dupie wytyczne nfz.Każda klinka inaczej. Jak to powiedział mój dr "... ja cię kwalifikuje a nfz - owi ja się będę tłumaczyć..."
Będę ruszać moje drogie. Ciekawe czy moj dr wrócił z urlopu. Dla mnie to dziwne ze u was kto inny transfer, Kto inny leki, kto inny punkcja.

LIPIEC :

14.07.2014 Milena transfer
14.07.2014 Kotuska podglądanko
14.07.2014 enni wysoka beta

16.07.2014 KasiaMakaronik wizyta
16.07.2014 Kasik podglądanko
17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
17.07.2014 Medalikara wizyta
18.07.2014 DW transfer
21.07.2014 Magda wizyta
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
25.07.2014 Wanesska wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

02.08.2014 Marikka wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spotkanie trójmiejskie 16.07.2014 Madison Gdańsk

Milena, to fajnie, że bocian tak podchodzi. Szkoda, że nie wszystkie kliniki tak dbają o pacjentki. Gdyby on był bliżej trochę, to pewnie bym się przeniosła. Udanego transferu i krótkich dni do bety:)
Enni - kciuki za betę:)
Smerfeta ja miałam 3 laparotomie, więc wnioskuję, że dlatego moja rezerwa wynosi tyle ile wynosi i też słabo się stymuluję. Oby następna stymulacja była lepsza.
Kotuska, udanej wizyty:)

Enni kciuki zaciskam i tupie i tańcze za wysoką bete :-)

Milena kciuki za pierwszy i udany transfer :-) u mnie w klinice też wszystko robi jeden lekarz, choć wiadomo w czasie urlopu w razie konieczności trzeba iść do innego. W Gamecie najlepiej znam wiadomo mojego dr i dr Cz i oni też najlepiej mnie znają bo lubię dawać się zapamiętać przez moje dziwne przygody ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulla ciesze sie ze nowy dzien nowe podejście do życia i naszej sytuacji :)
Enni sikacz sikaczem, a beta betą :) mi tez 9dpt sikacz o czułości 10 nie wyszedł a beta była ok 125 :) za to ten o czułości 25 pokazał bladzioche wiec jak widzisz test testowi nie równy :) kciuki
Dziewczyny fluidki przesyłam z rana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry