reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta zobaczę jak to bedzie, M wyjechał ,wraca w sobotę ,w poniedziałek pewnie sie określi kiedy ten urlop w końcu rozpocznie :) przyjechalabym sama pociągiem, ale za gorąco jest i wszystko mnie boli, a na dodatek mdłości i kłaczek wróciły czyli z ciążą wszystko ok :)
Gizas moze zrób jeszcze FSH , bo moze ten hormon bedzie ok i jakoś prEjdziesz :) i leki refundowane bedziesz miała :)

reklama
Ja chyba nie będę mogła spokojnie funkcjonować :(
Pojechałam z siostrą i mamą do ccc bo wyprzedaż jest ;) ledwo dotarliśmy do sklepu a zrobiło mi się strasznie niedobrze zaczął mnie boleć żołądek że ruszyć się nie mogłam. Zadzwoniłam po męża żeby mnie zabrał do domu. Położyłam się na trochę przestawało boleć idę do łazienki a tam brązowa plama wrrrr. Dr mówił że jak będą brązowe plamienia mam się nie martwić ale jak się nie martwić??? Leżę kuźwa spanikowana :(

Ostatnia edycja:
Magda, Ewelina piękny brzusio, ładnie rośniecie:)
Genna, śliczny Twój obcy:) niech rośnie zdrowo, bo już coraz większy jest:)
Montana, ale miałaś przejścia. Trochę strachu się najadłaś. Ale może chociaż dostaniesz zwolnienie i odpoczniesz trochę:)

Kasik - pisałam Ci w czwartki transfer robi dr S. Bo mi robił już 2 razy. Co do punkcji to nie wiem:)

zazdroszczę Wam spotkania, ja niestety nie dam rady 16.07. Chybaże w niedzielę, beta byłaby mega wysoka, to jak najszybciej zapisywałabym się na wizytę, bo byłaby szansa:-).

Ostatnia edycja:
Magda, brązowe to nic złego. Jestem przekonana, że to nic złego i będzie dobrze. Może zapisz się do lekarza na jutro na wizytę? Tak żeby się uspokoić? Ale dziewczyny też miały brązowe plamienia, to myślę, że nic złego się nie dzieje:)

Anulla, na razie czekam przez noc... jak do rana będzie lecieć to będę jutro mojego dr namierzać ale to może być trudne bo to dr na NFZ i nie mam z nim kontaktu telefonicznego bezpośrednio ale wiem gdzie przyjmuje... Obym nie musiała go szukać.

Gizas ja tez też z Bociana. I tak jak pisała kaatik. Ja na pierwszej wizycie z hormonami zapłacilam cos okolo 700 zl. Na kolejnej chyba już 150 I potem juz in vitro. Jeszcze leki które mam stosować do bety prawie 700 zl. W sumie po mojej stronie mialam kosztów 2800 reszta państwo. Tyle ze ja zaczęłam stymulację 28.06 czyli przed refundacja

reklama
Genna łykam 3 x Duphaston i 3 X Luteine 100 dopochwowo od momentu testu. Dość duzo tego, myśle ze wystarczy. Doktor mi dzis kartę ciazy wypisał i tak sie ze mną cieszył. Szok!

Do góry