reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzięki dziewczyny :tak: Zobaczymy czy się płeć nie zmieni, bo to na razie wstępne rozpoznanie :-D I żeby nie było - oczywistym jest że najważniejszy jest dla mnie wynik amniopunkcji - żeby maluch był zdrowy :tak:

Magda krwiaka brak więc się wchłonął :tak: fotki próbowałam sobie robić bo chciałam mieć na pamiątkę rosnący brzuszek ale samej mi jakoś nie wychodzi a mój powiedział że wydziwiam :-p przycisnę go w jakimś ładnym plenerze przy okazji i obiecuję pokazać :-)

reklama
Kasik trzymam kciuki za stymulacje:-) dziewczyny jestem w trakcie szukania i zamawiania DHA eljot 25 mg. Ile dziennie tabletek dziennie się bierze bo nie wiem ile opakowań zamówić.

Infinity, to jeśli krwiak się wchłonął to rewelacja ;)
To przy okazji czekam na fotkę brzusia :)
Ja sobie pstryknęłam już kilka fotek brzucha żeby mieć pamiątkę jak rośnie ;)

Infinity gratuluję i cieszę się bardzo, że krwiak zniknął! :-) teraz już musi być dobrze!

Kasik36 trzymam kciuki za stymulację, oby była już ostatnią :-)

No i za pozostałe dziewczyny też trzymam kciuki :-D

Kotuska, zdjęcie z wczoraj ;)
(12t1d)

uploadfromtaptalk1404935827592.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1404935827592.jpg
    uploadfromtaptalk1404935827592.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 51
Magda
Wow
Jaki fajny brzusio
A mi skończył sie net w tel wiec nie mam czasu was podglądać w drodze z/do pracy :-(
Ale obiecuje znów sie poprawić
Dostalam jakiegoś plam a biorę antyki i to mój 9dc
Dziwna sprawa
Poza tym zrobiłam sobie dodatkowo badanie t s h, prl i insuliny no i oczywiście mam podwyższone wartości
Tsh 3.4 (0.2-4.2 )
Prl 65.34(1-25 )
Insulina 28.7( 2.6-24.9)
Będę musiała pogadać o tym z drka w piątek
Aaa Smerfeta
Moje ca 125 wynosi 9.66 a widełki są między 0 a 35
Jak myślisz?
Kasik
Ciesze sie ze juz zaczęłaś stymulke

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry