reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
może to zależy jakie praktyki ma klinika. Albo od podpisanej umowy z farmaceutycznymi firmami:sorry:

Kasik, odpisałam. Jeśli coś się nie zgadza, to zweryfikujemy jak dziewczyny z Invicty zaczną stymulacje i punkcje:)

Ostatnia edycja:
Mmm ja też miałam ovitrelle. Dzwonić mają w piątek ale nie wiem czy wytrzymam i sama nie zadzwonię ;) z drugiej strony nie chce nikomu głowy zawracać

Kotuska, ja wolę się nie wypowiadać na ten temat, bo niecenzuralne słowa cisną się na usta. Cały ten profesorek siedzi sobie na urlopie, a kobieta nie dość, że całą ciążę miała świadomość, że nosi dziecko, które i tak umrze kilka dni po porodzie, to teraz siedzi przy nim i patrzy jak się męczy. Mówili dziś w jakim stanie się maluch urodził. Szkoda tylko, że nikt z tych co bronią tego idiotę, nie liczy się z psychiką kobiety.

Anulla, a ja się zastanawiam czy Chazan nie złamał tajemnicy lekarskiej, mówiąc w jaki sposób zostało poczęte dziecko. Przecież to jak zostało poczęte nie ma nic wspólnego z tym czy wykona się prawnie zagwarantowaną usługę w szpitalu.
Tak to jest jak się kościół miesza do prawa. Ciekawe jak by profesorek zareagował jak by poszedł do mięsnego a ja stojąc za ladą powiedziałabym mu że nie sprzedam wołowiny bo to mięsko kiedyś żyło ! I że mi sumienie nie pozwala !!!

reklama
Dziewczynki zaczynam stymulacje :) Leki kupilam na dole w aptece i zaplacilam 800 zl. za 2x 1200 j menopuru i 6 x gonapeptyl :) Jestem w szoku bo mam az 15 pecherzykow, bardzo dziwne bo do tej pory mialam max 5. To dopiero 1 dc wiec chyba moga nie wszystkie.rosnac. Doktorek tez byl w szoku :) Za 7 dni podgladanie i decyzja kiedy punkcja.

Do góry