reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
montana, dlaczego to czego nie lubię musi zawsze mieć pozytywne działanie:-( Wyobrażam sobie smak oleju. No i ananasa nie lubię. No ale to już dla mnie za późno, bo już 5dtp.
Kasik, budyń z kota jest najlepszy:) Uśmiałam się:-D
Sylka, oczywiście gratuluję bety, ale raczej powinnaś zrobić po 48godz. Spróbuj powtórzyć betę po 48h i wtedy ocenić wzrost. Oczywiście trzymam kciuki żeby był prawidłowy

Anulla mnie na poczatku to az cofalo jak mialam go pić, ale szybko jakimś sokiem popijalam i nie bylo az tak źle. Nasi panowie też mogą go pić, wrecz jest to zalecane. Moj pił dzięki czemu wypiliśmy prawie calą butelkę chyba 500 ml w miesiąc hihi. Ogólnie te oleje maja bardzo krótki okres przydatności, Ale cena nie jest wygorowana, ja dalam jakos kolo 25 zl ;-)

Anulla a znasz przepis na budyń z kota? Od razu ostrzegam, żeby bardziej wrażliwe osoby nie czytały dalszej części opisu ;-) :-D Otóż zakopuje się zdechłego kota do góry ogonem, najlepiej na łące, w pełnym słońcu takim jak dzisiaj, po 7 dniach odkopuje się lekko kota, samą górę, odcina ogon, wkłada słomkę i .................. smacznego :sorry2:

Kasik no od tej strony to Cię nie znałam :-D;-)
Syllkaa ja również mam nadzieję że pomyliłaś się z tym wynikiem/datami albo robiłaś w innym laboratorium :confused: ...

Sylka., a Ci może zero uciekło z wyniku ?? bo jeśli nie to przyrost jest bardzo słaby. Daj znać nam tu !
Kasik, mój kot, profesor Koteł doradza budyń z psa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry