reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta witaj :-).
Wybrałam Gametę w Łodzi.

Dziewczyny, które macie zaniżony wynik AMH zbadajcie sobie witaminę D3. U mnie był zaniżony poziom AMH ze względu na niski poziom witaminy D3.

reklama
ja jestem narazie rzadko w Gdańsku, ale może też udałoby mi się wpisać w termin spotkania, więc trzeba by było coś zorganizować:)
Kasik81 - obawiam się, że u mnie wynik d3 nie wpłynie znacząco na amh:( No ale, że nie robiłam to może powinnam:confused2:

Anulla28 u mnie w pewnym momencie wynik AMH to 0,2. Zrobiłam badanie na wit D3 przy normie 30-50 miałam 7!!!!!. Po miesiącu brania wit D3 moje AMH to 1,43 (od razu wyjaśnię przy nowych odczynnikach był jeden i drugi wynik). Nowe AMH zbadałam 2 razy i wynik w granicach 1,43-1,45.

Kasik81 a jakie masz AMH? Miałaś z nim problemy? Napisz nam coś więcej? Gdzie nam zniknęłaś na ten rok czasu?!
Edit- o już napisałaś :-)

Genna mi nie potrzebne mega wielkie spotkanie ale jakby było to byłoby extra! :-) jak będziesz kiedyś w Gdańsku popołudniową porą daj znaka :-) no i Kasik będzie teraz częstym gościem w Gdańsku więc kto wie? ;-)

Ostatnia edycja:
Smerfeta moje AMH rok temu to 0,7. Potem tak jak pisałam 0,2. No i 1,43 po wit d3. Na rok czasu uciekłam bo endokrynolog tak mi hormony rozregulował że musiałam na jakiś czas zaprzestać działań.

reklama
Do góry