reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik mało czasu było :) dobrE ze mówisz ze wyglądam kwitnąco, mimo ze byłam ciut zmęczona po wycieczce, musiałam zakończyć projekt który rozpoczęlam jakis czas temu czyli wycieczka dla niewidomych i słabowidzącą po Karlskronie w Szwecji i po Gdańsku , oszczedzalam sie , nosili za mną torbę, ale w Gdańsku oddałam ich w ręce przewodnika bo juz miałam dosyć , nie dosc ze niepełnosprawni to jeszcze osoby starsze !!!! Babcie i dziadki 50-80 lat , i mam wrażenie ze większość z nich ma niepełnosprawność nie z tytułu wzroku a na głowę ;P ale juz grzecznie w domq pod kocykiem siedzę :)
Ewelina to nieźle ie załatwiła szefowa co za wredota, a pamiętasz czy miałaś słynne B na zwolnieniu?

Smerfetko jak sie czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny leczace się w bocianie Białystok u dr Mr czy ktoras może słyszała o tym ze dr mr ma urlop do 13VII? Takie mam niusy z innego watku. Mam mieć podglądanko 4.07 a później transfer i tak się zastanawiam. Byłam u niego w sobotę i nic nie wspominał o wakacjach. Czy może ktoras z was tak miała.

Milena ja też jestem w bocianie u dr M. Podczas moich stymulacji zdarzyło się ze dr nie było i np punkcje robił mi dr G. Spoko nie przejmuj się to też jest dobry dr.

Dziewczyny a wy po ilu dniach po transferze wykonywałyście test ciązowy albo bete jak któreś było pozytywne? Ja mam zrobić bete 10 dni po transferze 5-dniowego zarodka ale kusi mnie już 9-tego dnia zrobic test

reklama
Do góry