reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

cześć dziewczyny
Kasik mam nadzieje że wizyta pomyślnie przebiegła ;-)
Smerfeta super że histeroskopia się udała:-)
Infinity kciuki trzymam żeby było wszystko w pożdku:tak:w końcu nie może być inaczej
A u mnie wczoraj przed pracą zrobiłam bhcg i progesteron no i niestety beta 0,100 a progeseron14,67 no i się nie udao:-(

reklama
Szybkie spotkanko z Kasik było ;) ale za to bardzo sympatyczne :) Kasik i wcale nie widać ze jestes pulchniejsza :D chudzina z Ciebie że hej poprostu lasencja :)
Dzięki bardzo za poświęcony czas buziaki :)

Kasia makaronik No jest dzisiaj 5 dZIEN daj maleństwo szanse !!!
Przepraszam doxzytalam ze to wczoraj wiec wczoraj był 4 dzien to juz w ogóle przegielas z datą!!!!!! Na dupsko bedzie !!!

Genna dziekuje za komplement ale niestety waga nie klamie. Tyle tylko, ze jestem wysoka to kg sie porozkladaly na dlugosci z dluzszym przystankiem na boczkach i brzuchu ;) Krotkie ale bardzo mile spotkanie, dziekuje, ze zaproponowalas nasza Ty zalozycielko watku :)

KasiaMakaronik skoro mialas podany w czwartek to wczoraj byl 4 dpt to zdecydowanie za wczesniej, niepotrzebnie zafundowalas sobie stres.

Wizyta ok, jak @ przyjdzie do 11 to sie wyrobie w tym cyklu. Leki sa refundowane nie tylko przy ivf ale nawet IUI i przy naturalnych starankach stymulowanych. Badan nie musze powtarzac :)

Kasik, dziękuję za info, bo ja prawie dostałam zawału, że znowu badania powtarzać. To super, że nie trzeba, mam nadzieję, że wszyscy lekarze tak to interpretują. Ja mam też z I generacji, robione w październiku 2013, więc w czwartek też się dopytam dokładnie:)
Smerfeta, super, że się udało:) Na pewno wyniki immunologa też będą w porządku:) Teraz sobie odpoczywaj spokojnie:)
KasiaMakaronik, tak jak piszą dziewczyny - daj szansę maleństwu. Spokojnie, jeszcze masz czas na betę. Nie stresuj się i powtórz betę za parę dni

Kasik81 no proszę jesteś!!!! :-) moim zdaniem nie powinni odmówić Ci kwalifikacji ale niestety wiemy że co klinika to obyczaj. Którą klinikę wybrałaś?

Kasik cudne wieści o refundacji :-) a korek to przez bombe 200 kg z czasów wojny

Zazdrosze Wam dziewczyny spotkania :-(

A ja już z hotelu odpoczywam :-)

reklama
Smerfeta ja dosc często w trójmiescie jestem , ale jak bedzie spotkanie to specjalnie przyjadę :) to był totalny spontan, okazało sie ze mam chwile do pociągu i jak spojrzałam na medisona a po chwili na zegarek to zaraz przypomniało mi sie ze Kasik ma dzisiaj wizyte :)

Do góry