reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Mych1587 ja wiem jedynie od mojego lekarza że refundacja wejdzie od 1 Lipca ale jakie leki i w jakich % będą refundowane to już niestety nie wiem.

reklama
Cześć Dzieczynki. Zrobiłam dzisiaj druga bete, po niecałych dwoch dobrach, dokładnie po 33 h:)) wartość 499,8.
Umowilam sie na wizyte u mojego lekarza pecherzykową na poniedziałek 30.06 15.45. Dalej jestem w szoku:))

Mimozama, no to trudny przypadek z twoją gofrownicą ;)

Anuszka, kciuki i tak zaciśnięte
Fakt jak zapłaci się za gofra z 10 zł nad morzem to smakuje inaczej niż w domu ;)

Agaawa, rewelacja :)
Teraz czekamy na relację z wizyty i foteczke kropka niespodzianki ;)

DZiewczynki kciuki za dzisiejsze wizyty.

Agawa świetnie, jeszcze raz gratuluje ;).
Madzia mmmm ale smaka mi zrobilas, a ja nie mam gofrownicy :-p.

Ja dzis dla swojego spokoju poszlam na 3 bete po 48 h i wyszla 2975 mIu/ml. Ale sie ciesze:biggrin2:

witam dziewczynki zarówno te co mnie pamiętają jak i nowe forumowiczki, w środę 18.06 o godz.13:40 przyszedł na świat Nataniel z wagą 3080g, 56cm długi, dostał 10pkt w skali Apgar, z całego serducha życzę wam wszystkim abyście i wy doczekały się swojego szczęścia i wierzę że przy waszej determinacji prędzej czy później na pewno się uda
DSC_0234.jpg

Załączniki

• DSC_0234.jpg
    DSC_0234.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 57
Czarna gratulacje mamusiu ;), piękny chłopczy pfu pfu;-)

Madzia hihi no tez jestem ciekawa czy beda dwie kropeczki hihi, u mnie w rodzinie blizniakow ze hoho wiec kto wie, moze i u mnie bedą, albo poprostu 1 silny kropus, maly Pudzian :-D

reklama
Do góry