reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Napisałam do dr powinien odpisać. Brałam lek którego nie znałam i nie wiedzialam kiedy dostane @. Przy luteine dostawalam 29 dc a dziś dopiero 26dc to jak się miałam wcześniej zapisać. Szlag mnie trafi.
Czy ktoras z was jechała bez terminu? Niby na stronie jest napisane że można ale nie gwaratuja wizyty. Trochę ma km i sie boję trochę

reklama
Magda 1 lipca mam histero

Kasik czyli Twoje badania mutacji było na NFZ a Twojego M nie? :-/

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty. Koniecznie dajcie znaka jak poszło. Kciuki trzymam

Anuszka robisz bete szybciej? Może dzis? ;-)

CZERWIEC :

25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora

26.06.2014 Anuszka wysoka beta
26.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
26.06.2014 Infinity wizyta u nowego gina
27.06.2014 Genna wizyta serduszkowa
30.06.2014 Magda wizyta

LIPIEC :

01.07.2014 AniaM USG połówkowe
01.07.2014 Kasik wizyta
01.07.2014 Smerfeta histero
03.07.2014 Syllkaa wysoka beta
03.07.2014 Anulla28 crio transfer
04.07.2014 Montana wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
07.07.2014 Magda badania prenatalne

Wielgachne Kciuki moje Panie za dzisiejsze bohaterki:-):-)
Przepraszam że ostatnio mniej was odwiedzam ale problemy osobiste i w pracy przytłoczyły mnie trochę a po co wszędzie siać melancholię :baffled:
Miłego dnia wam życzę i bardziej słonecznego jak u Mnie - to na pewno :-D

Czas na drugie śniadanie ;)
A co będę sobie żałować [emoji14]

uploadfromtaptalk1403690855426.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1403690855426.jpg
    uploadfromtaptalk1403690855426.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 40
Tak mnie naszło na gofry jakoś mimo iż słodyczy nie toleruję zbytnio ;) (po za czekoladą milka caramel)
Mam jeszcze kilka sztuk i ciasto żeby dzieciom siostry świeże zrobić jak wrócą ze szkoły ;)

reklama
Do góry