reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna oczywiście, zamierzam powiedzieć wszytko, wraz z tym co było i jak sobie wyobrażam prowadzenie mojej ciąży i albo będzie to do zaakceptowania dla tego dr. albo nie. Nie chcę żadnych kompromisów a na pomyłki nie mam czasu więc muszę mieć jasną sytuację. Mam nadzieję że zrozumie i się dogadamy.
Ale te dni mi się dłużą, przypomina mi się jak na betę za każdym razem czekałam :-p

reklama
Anulla mi doktórka przepisała ostatnio Lutinus 100 ,trzeba było go zamówić bo jest tak drogi że na zamówienie 292zł ale zrezygnowałam bo mnie nie stać na taki wydatek kupiłam luteinę 100 biorę w takich dawkach jak mi przepisała kosztuje 54zł

Genna i Smerfeta moj M oczywiscie badan genu na raka zoladka nie zrobil. Sa bardzo drogie i niestety nierefundowane. Pani doktor zalecala najpierw zrobic usg i gastroskopie i jak bedzie wszystko ok dopiero gen. Ale jak widac mu sie nie spieszy bo nie chce slyszec o wizycie u lekarza :( Typowy facet ...

Anuszka nie poddawaj sie. Testy nie zawsze wychodzą. A mialas podanego zarodka w 3 czy w 5 dobie.
tak w 5dobie

Smerfeta
dzięki

moja dr z kliniki chciała mi przepisać lutinus ale powiedziałam że mam luteine od swojego gina i chyba nie ma różnicy bo powiedziała że mam brać taka sama dawkę
ja zawsze proszę swoją ginke i mi przepisuje luteine 100 i ostatnio płaciłam niecałe 5zł. a wcześniej dostawałam lutke 50 i płaciłam ze 3.50 zł

Ostatnia edycja:
Infinity, oby gin okazał się naprawdę super i dla ludzi ;)

Ja bałam się że może luteiny i duphastonu nie będzie w mojej aptece na stanie i zawsze koło kliniki kupowałam a okazało się że u mnie jest i luteina w tej samej cenie bo refundacja i dupek i to 3 zł taniej niż w Gdyni...

CZERWIEC :

25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora

26.06.2014 Anuszka wysoka beta
26.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
26.06.2014 Infinity wizyta u nowego gina
27.06.2014 Genna wizyta serduszkowa
30.06.2014 Magda wizyta

LIPIEC :

01.07.2014 AniaM USG połówkowe
01.07.2014 Kasik wizyta