reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

CZERWIEC :

23.06.2014 Montana wysoka beta
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
23.06.2014 Syllkaa transfer

24.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora
26.06.2014 Anuszka wysoka beta
26.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
27.06.2014 Genna wizyta serduszkowa
28.06.2014 Anulla28 crio transfer
30.06.2014 Magda wizyta

LIPIEC :

01.07.2014 AniaM USG połówkowe
07.07.2014 Magda badania prenatalne

reklama
Ja jestem w Gamecie w Gdyni i za Luteine płaciłam 50 parę złotych za opakowanie czyli nie miałam refundowanej. Transfer mam dopiero po 14. Już zaczynam przeżywać i odliczam czas :)

Dziewczyny ostatnio malo pisze , ale caly czas podczytuje i trzymam za wszystkie kciuki bardzo bardzo mocno.
Jestem na zwolnieniu w domku bo codziennie wymiotuje jak kot , schudlam juz z 5 kg. bo malo co daje rade jesc . Juz wykozystalam chyba wszystkie sposoby na wymioty i mdlosci ,ale na mnie nic nie dziala trzeba przetrwac :o

Syllkaa a u kogo się leczysz? Ja chodziłam do Czecha i miałam z refundacja. Dr. Skweress też mi kiedyś wypisywal i tez ze zniżką. Swoją droga trochę to nie fajne że jeden lekarz wypisuje ze zniżką a inny bez w obrębie tej samej kliniki ... kciuki za transfer :-)
Dziewczyny, kciuki za Wasze wizyty, Montana -za przyrost bety :tak:

Kasik , Heiza kciuki za zielone światło :)
Montana za wielgachny przyrost kciuki trzymam :)
Sylka kciuki za pomyślny transfer :)
Ja tez w gamecie w Gdyni u dr W dostałam lutke z refundacja, wszystkie leki jakie dostałam ma z refundacją oprócz dupka i estrofemu oczywiście :)

Ewelina a rozmawiałas ze swoim lekarzem na temat tych "kłaczków"? No moj na wizycie jak mówiłam ze mam silne mdłości i wymiotuje to powiedział ze mi cos da na to ale za tydzień na wizycie serduszkowej dopiero :) może podpytaj
Agulla ja miałam długi i od 16dc z antykami dostałam gonapeptyl i brałam go aż do punkcji właściwie aż do zastrzyku na pęknięcie , wiec jeżeli lekarz kazał ci sie zgłosić w okolicy tych dni to dostaniesz je, sa to też zastrzyki w brzuch wyciszenie , może byc tez tak ze dostałaś tylko antyki inlekarz każe ci sie zjawić w 2 dniu nowego cyklu i dostaniesz juzstynulacje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry