reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ja jestem w Gamecie w Gdyni i za Luteine płaciłam 50 parę złotych za opakowanie czyli nie miałam refundowanej. Transfer mam dopiero po 14. Już zaczynam przeżywać i odliczam czas :)
jak pare zł to znaczy że masz refundowane bo opłacasz ryczałt a jak sa 100% to cena za Lutka`50 jest okolo 28,50op.

reklama
Dziewczyny ostatnio malo pisze , ale caly czas podczytuje i trzymam za wszystkie kciuki bardzo bardzo mocno.
Jestem na zwolnieniu w domku bo codziennie wymiotuje jak kot , schudlam juz z 5 kg. bo malo co daje rade jesc . Juz wykozystalam chyba wszystkie sposoby na wymioty i mdlosci ,ale na mnie nic nie dziala trzeba przetrwac :o
w aptece jest cos na mdłości dla ciezarnych
ale z domowych sposobów to zjedzenie czegoś rano nie wstając z łóżka (np.krakersa) i jeszcze poleżenie przez 15min.
albo zaparz sobie imbir (zrób taką esencje) i wtedy dolej sobie do herbaty jako dodatek (imbir jest przeciw wymiotny) -mi on pomagał :tak:

Ja leczę się u Dr Czecha i mam przepisana Luteinę 100 - znalazłam paragon i płaciłam za 1opakowanie 54,40zł, a miałam do wykupienia 4opak. Coś mi tu nie pasuje

Sorki dziewczyny, źle spojrzałam na paragon-mam refundowaną Luteine "100" w Gamecie :) Płacę za nią 3,50zł -przed refundacją kosztowałaby 54,40zł :)

Ja leczę się u Dr Czecha i mam przepisana Luteinę 100 - znalazłam paragon i płaciłam za 1opakowanie 54,40zł, a miałam do wykupienia 4opak. Coś mi tu nie pasuje
a bo Lut100 jest droższa i jak jest ref to za op.powinno wyjsc ok 9zł
pogadaj z Dr o tym aby przepisywał refundowana..albo moze idź do lekarza ogólnego aby Tobie przepisał ta tańsza
na recepcie musi być napisane nie "100%" tylko "R"

reklama
pomyślnych wizyt dla Kasik i Heiza:tak:
Syllkaa za transfer ,żeby sprawnie poszło i żeby kropek się wgryzł w mamusie:happy2:
montana za wysoką betę:happy2:
dziewczyny mi przepisała doktor lutinus ale jest tak drogie że biorę zamiennik luteinę 100 mam nadzieję że to nie zrobi za dużej różnicy bo nie konsultowałam to z lekarzem

Do góry