reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizas to pięknie że az 3 się zapłodniły :-)
Lawendowy ale Ty armię wyhodowałąs, zaciskam kciuki :tak:
Agusiapela to nieprawda że musisz czuć cokolwiek przy zagnieżdżaniu, każda kobieta jest inna i ma różne odczuwa, ja np nic a nic nie czułam i nie miałam żadnych objawów że mogło się udać, więc głowa do góry kochana, nie trać nadziei bo na pewno się uda
Kwiatuszek zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytkę

Dziękuje ci kochana za słowa otuchy,mam ochotę już iść zrobić betę ale to za wcześnie:tak:

reklama
Lawendowy juz ci pisałam ale napisze jeszcze raz, a co tam........ To bedzie piękna szósteczka, ktora pięknie sie podzieli:)
A ta położna to biła cię czy co?:szok: OMG ja bym zrobiła obdukcje:-D hihihihih Powiedz mi ktora to, to będę ja omijają szeeeeeeeeeerokim łukiem!!!!!!
moj chwiejny humor daje mi dzisiaj nieźle popalic, więc takie wiadomości jak lawedowego i gizas doprowadzają mnie do płaczu :baffled:
Lawendowy a swedzialy cię wczoraj uszy?

Ostatnia edycja:
Hej!!!!
Widzę, że dobra passa trwa :-D:-D:-D baaaardzo się z tego cieszę, to na prawdę podnosi na duchu. Cieszę się z zarodeczków Gizas, za pęchole Lawendowego... na prawdę, oby tak dalej :tak: Zasługujecie na szczęście :tak:

Lawendowy, kiedy otrzymasz informację o zapłodnionych komóreczkach? Ta 6 to już zarodeczki?
Siora mówiła mi, że przy stymulacji hormonalnej krzepliwość krwi jest większa (nawet na wynikach ze szpitala pokazywała mi, że coś tam mam podwyższone i przyjmowałam przez 3 tyg zastrzyki przeciwzakrzepowe, inna dziewczyna po operacji miała tylko na 2 tyg :dry:) stąd pewnie większa tendencja do powstawania siniaków :sorry2:

Mnie dziś prawy jajnik ciągle kuje - kurka mógł wczoraj bo wczoraj miałam usg... oby wszystko poooszło z @

Ostatnia edycja:
Lawendowy - ja podobnie wyglądałam po wyjściu ze szpitala po cc - wszystkie możliwe żyły popękane, a siniak prawie 15 cm na zgięciu złaził ze 3 tygodnie. Cieszyłam się jak dziecko jak zmienili mi kroplówki na czopki :-) Gratuluje wspaniałej 6 i jutro tańczymy specjalnie dla Ciebie podwójne labado :-) tylko o której?

Gizas - gratuluje 3 muszkieterów. Niech się maluchy pięknie dzielą. Wiesz już ile Ci podadzą? Trzymamy mocko kciuki za czwartek.

Blue - a ty jak po usg?

Agusia - ja też żadnych oznak nie miałam. Dopiero w sobotę rano zaczęłam plamić na brązowo, trochę tego było i myślałam że to początek @. W niedziele ucichło. A w poniedziałek betka chyba 118. Ale żadnych objawów nie miałam. Ani cycki nie bolały, ani brzuch. A wgryzały się dwa maluchy. Więc easy women :-) Kciuki cały czas zaciśnięte. A co z resztą Twojej kompanii?

Genna, bardzo Ci dziękuję. A położna, to Sylwia, ta blondynka. Nie mogła się za Chiny ludowe wkłuć i stąd te siniaki.
Ale co tam, ja tam mogę znieść i to, a nawet więcej. Mam wysoki próg bólu.
A czemu mnie miały uszy piec??? :-D

Smerfeta, mam 6 dzieciaczków :-D Trochę duża się rodzina szykuje, ale to akurat w porównaniu z moimi 150 dzieciorami, to kropla w morzu :tak:

reklama
Do góry