reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Cżesc Laseczki!

Za Was wszystkie trzymam kciuki &&&&&&

Blue kochana! :confused:

A ja jestem baaaaardzo chora. We czwartek wieczorem dostałam okres, w pt cały zwariowany dzien na konferencji, potem pojechałam do mamy na miły weekend. Ale juz od fwczoraj jestem nieprzytomną - wymiotuje cały czas, mam gorączkę, dreszcze, za chwile sie pocę. No sluchajcie tak chora to jeszcze nie byłam. Leże jak zwlokI. A piekna pogoda była, miałam sie opalać i jeść kiełbasy z grilla. Obcym tylko jutro sie ściągnęła z łóżka, bo do domu musze wracać.

Jeszcze raz Was sciskam.

Hej, u mnie dziś zwariowany dzień:tak:rano klinika, zakupy w Ikei, Tk maxie. Obiad a późnej grill ze znajomymi.
Dziś mojego dr M nie było a dr Cz nie toleruję zbytnio ale w pon już mam podglądanko u swojego dr:blink: no wieć prg z śr 0,74 czyli ok, endo chyba 9, pęchrzyków wiecej niż 6, chyba 8. Bardzo mało komunikatywna ta dr Cz. Normalnie mogłaby słowa nie wypowiedzieć....
Stymulacja się ciut wydłuży, bo w pon na 12 monitoring więc punkcja pewnie jednak w środę ale to sie okaże własnie w poniedziałek.
Jak prg nie będzie skakał to transfer będzie:tak:

MAJ:

26.05.2014 Genna wizyta przygotowanie do crio
26.05.2014 GizaS podglądanko
26.05.2014 Montana wizyta
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Ewelina.br wysoka beta
27.05.2014 Anuszka wysoka beta
28.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa

CZERWIEC :

02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

Ostatnia edycja:
Agaawa, szybkiego powrotu do zdrowia życzę :)
GizaS, to dzień zabiegany ;) kciuki żeby prg trzymał się dobrze ;)

Miłej niedzieli życzę wszystkim :)
Zapewne dzisiaj znowu będzie gorąco ale w nocy była u nas straszna burza i deszcz trochę oczyścił powietrze ;)

Witam w ten piękny słoneczny dzień. Agawaa zdrowiej kochana. Mam zaległości na forum ale oczywiscie kciuki za wszystkie dziewczyny. Ja dzis dostalam @, jutro jade na wizytę do dr i myśle że we wtorek zaczne stymulacje ;-). Pozdrawiam

dzis rano nie wytrwałam w postanowieniu :)

Załączniki

• 1401002419571.jpg
    1401002419571.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
GizaS - oby PRG był ok i szybko odbył się transfer:) Narazie wszystko idzie w dobrym kierunku :)
Ewelina, po cichu gratuluję, bo jak już widać bladą kreskę, to jest cień nadziei, że beta będzie w porządku:) Ja bym chyba nie wytrzymała i pojechała dzisiaj na betę:-)
Magda, u mnie burza chyba będzie dziś, bo tak jak wczoraj bardzo wiało, tak dzisiaj powietrze stoi w miejscu i jest potwornie gorąco.

reklama
Do góry