reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla, to masz upał w pracy...
Ja siedzę chwilami zmarznięta w biurze ;) ponieważ jest na przyziemiu i jak jest koło 20~22 stopni to max. W takie upały fajnie ale jak jest zimno to brrrr nieprzyjemnie ;)

reklama
Anulla gonapeptyl też jest na liście do refundacji, tylko nie wiadomo co przejdzie, oby wszystko :-) Ja już nawet z mieszaniem leków nie mam problemów a pamiętam jak na pierwszy zastrzyk na pęknięcie biegłam do przychodni ;-):-D U nas też dzisiaj upał a ja muszę jechać po zaopatrzenie kwiaciarni, dobrze, że wymyślono klimę w samochodzie bo to byłby koszmar, zarówno dla mnie jak i dla kwiatków

Hej!
Kleczkowska miałaś rację ;-) dziś przyszła @ więc termin w Łodzi pasi idealnie

Co do apteki w medisonie to staram się jej unikać bo drogo tam mają. Na szczęście w centrum Gdańska jest sporo aptek więc można wybierać np jeśli chcecie pogadać z farmaceutką to polecam DOZ ale uwaga, tam wszyscy lubią gadać z farmaceutkami ;-) co do cen to najtanie w aptekach z obsługą 24h czyli np apteka w dworcu :-)

A ja mam ok 22 stopnie za sprawą klimy w biurze i mi fajnie :-) gorzej jak wyjdę z pracy bo muszę spożywkę kupić, to będę miała szok termiczny ;-)

Co do refundacji, z małymi nadziejami liczyłam kiedy będziemy podchodzić a kiedy w życie może wejść... i co my leki wykupimy pewnie pod koniec Czerwca ot miniemy się, ale jak znam życie i Nasz Rząd... jak do Października coś przepchają to będzie dobrze:szok:
U Mnie dziś 32 stopnie! Masakra... no ale jutro deszcz i 22 .

Czesc :D
Jezeli chodzi o refundacje leków to jeszcze bym sie nie nastawiała, bo pamietajcie ze teraz sa wybory i to wszystko zależy kto je wygra :eek:

Smerfeta - chodzi Ci o aptekę na dworcu autobusowym czy kolejowym? Bo ja nie bardzo się orientuję gdzie tam jest apteka:)
Kasik, mi zastrzyk na pęknięcie robiła szwagierka bo o 21.20 miałam i nie byłam u siebie w mieście i nie było nigdzie przychodni czynnej. A zastrzyk kazali mi domięśniowo, więc sama bym nigdy nie zrobiła. A lek do zastrzyku mieszała mi właśnie szwagierka, ja tylko powiedziałam która igła do czego, bo sama się bałam i ręce mi się trzęsły:-D

u mnie w pracy 30stopni:crazy:. A zimą muszę się dogrzewać bo zimno. Tragedia, ale szoku nie przeżywam jak wychodzę na dwór.

reklama
Do góry