reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara dzięki za info, czekałam na nie i bardzo się cieszę, że macie aż 5 zarodków. Oby teraz ładnie się rozwijały :-) Ile płaciłaś za mrożenie komórek? Poprzednio też miałaś tak dużo komórek? Nawet nie wiedziałam, że można sprawdzić jakość komórki a ten embrioskop to niby co może pokazać?

Gizas czyli można się upierać przy podaniu zarodków w 3-ciej dobie ale przy mrożeniu jednak nie ma szans.

reklama
Ewelina po cichu gratuluje :tak:
Gizas trzymam mocno kciuki aby PRG utrzymał się tak nisko. No i aż 8 pęcholi! super, oby tak dalej :tak:
Medalikara ależ naprodukowałaś jajców :szok: super że klinika daje takie możliwości, by dokładnie wszystko przebadać, obserwować. Z niecierpliwością czekam na dalsze info, co zaobserwowano, na ale przede wszystkim trzymam kciuki za zarodeczki&&&&&&&&
Anuszka kciuki, niech teraz się uda :tak:

Mnie cały czas boli głowa... to już chyba 4 dzień :-( Mam słabe tętno więc może o to chodzi

Kasik oczywiście że można podać zarodek/zarodki w 2,3 i 5 dobie, wszystko zależy od kliniki, ale jako pacjent też masz prawo żadać transferu właśnie w 2-3 dobie i tu łaski nie robią. Z mrożeniem to już jak widac inna bajka:eek:
Ja w pierwszej prcedurze MZ miałam podane 2 zaroki w 3 dobie(co do 2 maluchów to decyzja lekarza a raczej spytał czyy chcę) druga procedura transfer w 2 dobie jednego zardoka a 2 nie dotrwały do blastocysty:zawstydzona/y:

Ja już dziś czuję jajnik:confused2:mam nadzieję że pęchole wytrzymają do punkcji:confused2:

Ewelina, ja tak po cichu to sobie myślałam, że Ci się uda, jakoś tak jak pisałaś że Cie bolał brzuch to tak przeszło mi przez myśl ;-) No narazie bladzioch mega ale jest i to się liczy, jutro betka będzie pewnie pozytywna i z tego już dziś się ogromnie ciesze ! Tak wiec pierwsza z listy "27" już na plus... teraz czekamy na resztę ;-)

Medikar, 5 maluchów ?? Super ! Będzie duża rodzinka ;-) trzymam kciukasy za wszystkie kropeczki ;-)

reklama
W katowicach tez jest ta mozliwosc calodobowej obserwacji zarodkow...koszt 990zl... wyglada to jak..hm....naboj z pistoletu :)
Gizas...dr Cz to wiesz....ona sama nie wie pewnie skad sie tam wziela ;)przynajmniej takie sprawia wrazenie ...

Trzymam kciuki..Mafia lapki...za Twoje jajcora...progesterony...i inne to co teraz potrzebne :) wiesz jak jest ;)

Do góry