reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara dzięki za info, czekałam na nie i bardzo się cieszę, że macie aż 5 zarodków. Oby teraz ładnie się rozwijały :-) Ile płaciłaś za mrożenie komórek? Poprzednio też miałaś tak dużo komórek? Nawet nie wiedziałam, że można sprawdzić jakość komórki a ten embrioskop to niby co może pokazać?

Gizas czyli można się upierać przy podaniu zarodków w 3-ciej dobie ale przy mrożeniu jednak nie ma szans.

reklama
Ewelina po cichu gratuluje :tak:
Gizas trzymam mocno kciuki aby PRG utrzymał się tak nisko. No i aż 8 pęcholi! super, oby tak dalej :tak:
Medalikara ależ naprodukowałaś jajców :szok: super że klinika daje takie możliwości, by dokładnie wszystko przebadać, obserwować. Z niecierpliwością czekam na dalsze info, co zaobserwowano, na ale przede wszystkim trzymam kciuki za zarodeczki&&&&&&&&
Anuszka kciuki, niech teraz się uda :tak:

Mnie cały czas boli głowa... to już chyba 4 dzień :-( Mam słabe tętno więc może o to chodzi

Kasik oczywiście że można podać zarodek/zarodki w 2,3 i 5 dobie, wszystko zależy od kliniki, ale jako pacjent też masz prawo żadać transferu właśnie w 2-3 dobie i tu łaski nie robią. Z mrożeniem to już jak widac inna bajka:eek:
Ja w pierwszej prcedurze MZ miałam podane 2 zaroki w 3 dobie(co do 2 maluchów to decyzja lekarza a raczej spytał czyy chcę) druga procedura transfer w 2 dobie jednego zardoka a 2 nie dotrwały do blastocysty:zawstydzona/y:

Ja już dziś czuję jajnik:confused2:mam nadzieję że pęchole wytrzymają do punkcji:confused2:

Ewelina, ja tak po cichu to sobie myślałam, że Ci się uda, jakoś tak jak pisałaś że Cie bolał brzuch to tak przeszło mi przez myśl ;-) No narazie bladzioch mega ale jest i to się liczy, jutro betka będzie pewnie pozytywna i z tego już dziś się ogromnie ciesze ! Tak wiec pierwsza z listy "27" już na plus... teraz czekamy na resztę ;-)

Medikar, 5 maluchów ?? Super ! Będzie duża rodzinka ;-) trzymam kciukasy za wszystkie kropeczki ;-)

reklama
W katowicach tez jest ta mozliwosc calodobowej obserwacji zarodkow...koszt 990zl... wyglada to jak..hm....naboj z pistoletu :)
Gizas...dr Cz to wiesz....ona sama nie wie pewnie skad sie tam wziela ;)przynajmniej takie sprawia wrazenie ...

Trzymam kciuki..Mafia lapki...za Twoje jajcora...progesterony...i inne to co teraz potrzebne :) wiesz jak jest ;)

Do góry