Dzien doberek wszystkim!
Magda GRATULUJĘ!!! Piekna beta, świetny przyrost, teraz juz wszystko bedziedobrze. Ale uskrzydlają takie wiadomości!
Mimozama - to nie Ty jestes gapa, ale pan doktor, który blednie wpisał wartość leku. Ale jeszcze sie nie zamartwiaj, wszystko sie jeszcze ładnie wystymuluje. &&&&&&
Bernadka - nie martw sie,została jedna komóreczki, ale ta najważniejsza. &&&&&& za piekny rozwój Twojego maleństwa.
Kasik - chyba zbyt duzo wiedzy nie popłaca. Ja tez zazwyczaj dobrze przygotowana na wizyty chodze i efekt jest podobny, lekarze nie lubią jak sie dużo wie. Trzymam kciuki za to, żeby ten lek to pomógł i żeby wszystkie wyniki sie ślicznie poprawiły.
A do mnie w końcu dzwonił doktorek. Z 9 komórek 7 sie zaplodnily i ładnie sie dzieli. We czwartek bedzie dr dzwonił jak tam nadal sytuacja wyglada. Tylko jeszcze wciąż nie mam wyniku E2 i prg z soboty. Podobno nic nie zaniepokoiło doktora, wiec nie pamięta. Ale obiecal, ze w czwartek sprawdzi wyniki. Poza tym dzisiaj niby jestem na zwolnieniu, ale miałam angielski, pracowałam na kompie, miałam conf- calla 1,5 h z moim szefem. I coś czuje ze sie lekko brzuszek mi naprezyl i planuje troszkę polezakowac. Ale poza tym czuje sie bardzo dobrze po tej punkcji.
caluje Was wszystkie gorąco. Milego dnia.