reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Mimozama skoro to dopiero 7 dzień cyklu to jeszcze zdążą urosnąć, nie martw się i nie obwiniaj to nie Twoja wina, że tak miałaś napisane. Jak widać nie można ufać do końca lekarzom tylko sprawdzać kilkakrotnie. No ale lekarz też człowiek, ten się nie myli kto nic nie robi ;-)

reklama
Proszę o dopisanie do kalendarza kolejne podglądanie w Czwartek.

Dziękuję dziewczynki za wsparcie,uspokoiłam się troszkę dzięki wam.

Dzwonił dr powiedział że wynik super ...
Mam brać leki jak biorę i wizyta 27 na 18:20 mam mieć wyniki bete i progesteron. I pytał czy chcę zwolnienie z pracy :szok:

Najfajniejsze że zadzwonił z 10 minut po tym jak wyszłam z kliniki z receptą odebrana z rejestracji.

Ostatnia edycja:
Magda to teraz do 27 będziesz jak na szpilkach siedzieć:) będziesz powtarzać betę?

prowadzenie kalendarzyka przynosi szczęście. Na kto po in vitro zaciążyła Asita, tu Magda, przeniesiecie się na ciężarówki, to trzeba przydzielić komuś rolę prowadzenia list:)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek wszystkim!

Magda GRATULUJĘ!!! Piekna beta, świetny przyrost, teraz juz wszystko bedziedobrze. Ale uskrzydlają takie wiadomości!

Mimozama - to nie Ty jestes gapa, ale pan doktor, który blednie wpisał wartość leku. Ale jeszcze sie nie zamartwiaj, wszystko sie jeszcze ładnie wystymuluje. &&&&&&

Bernadka - nie martw sie,została jedna komóreczki, ale ta najważniejsza. &&&&&& za piekny rozwój Twojego maleństwa.

Kasik - chyba zbyt duzo wiedzy nie popłaca. Ja tez zazwyczaj dobrze przygotowana na wizyty chodze i efekt jest podobny, lekarze nie lubią jak sie dużo wie. Trzymam kciuki za to, żeby ten lek to pomógł i żeby wszystkie wyniki sie ślicznie poprawiły.

A do mnie w końcu dzwonił doktorek. Z 9 komórek 7 sie zaplodnily i ładnie sie dzieli. We czwartek bedzie dr dzwonił jak tam nadal sytuacja wyglada. Tylko jeszcze wciąż nie mam wyniku E2 i prg z soboty. Podobno nic nie zaniepokoiło doktora, wiec nie pamięta. Ale obiecal, ze w czwartek sprawdzi wyniki. Poza tym dzisiaj niby jestem na zwolnieniu, ale miałam angielski, pracowałam na kompie, miałam conf- calla 1,5 h z moim szefem. I coś czuje ze sie lekko brzuszek mi naprezyl i planuje troszkę polezakowac. Ale poza tym czuje sie bardzo dobrze po tej punkcji.

caluje Was wszystkie gorąco. Milego dnia.

Mimozama ja też myślę że spokojnie przy tej wielkości dadzą radę, najwyżej wydłuży się trochę czas 'hodowli' ;-) :tak:
A co do pomyłki to niestety ja nauczyłam się również sprawdzać lekarza - mi się nagminnie zdarzają błędy w instrukcjach jak brać leki (dawkowanie), błędy na receptach a ostatnio nawet błędy w opisie usg (na zdjęciu inne wymiary, na opisie inne) :baffled: Także najlepiej pilnować na każdym kroku :tak:

MAJ:

13.05.2014 Magda_7891 wysoka beta
13.05.2014 Mimozama podglądanko
13.05.2014 Bernadka punkcja

14.05.2014 Bibi wysoka beta
15.05.2014 ema wizyta w klinice i USG
15.05.2014 GizaS wizyta
15.05.2014 Mimozama podglądanko
16.05.2014 Bibi III weryfikacja
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego

CZERWIEC :

13.06.2014 Hania wizyta

reklama
Agaawa, super informacja to kciuki za maluszki ;)

Mimozama, to niezłe zamieszanie wyszlo... będzie dobrze napewno nie obwiniaj się tylko...

Do góry