reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara fajnie, ze sie w koncu odezwalas :) Myslalam ostatnio o Tobie. Wszystkiego naj na nowej drodze zycia :) Teraz juz po bozemu mozecie dziecko robic w formalnym zwiazku ;) Trzymam kciuki i przecieraj mi szlaki w Bocianie bo moze jesienia tez sie do nich wybiore.

reklama
Kotuska zarowno ja i Heiza mamy podobny % nk do Twoich i musimy go zbic encortonem wiec moze umow sie do immunologa bo moze profesor w tej kwestii nie pomoze. Albo umow sie do niego i powiedz o naszych przypadkach.

Genna mnie pls dopisz na liste, popraw tylko, bo byłam dwa razy jakoś:)) 12- tego punkcja, 17- tego transfer, GMW Opole, pobrano 9 komórek, zapłodnione 7, podawać bedziemy 2 zarodki. Dzieki.

medalikaria gratulacje na nowej szczęśliwszej drodze życia!!!

Ostatnia edycja:
Dopisuje się do listy

MAJ:

13.05.2014 Magda_7891 wysoka beta
13.05.2014 Mimozama podglądanko
13.05.2014 Bernadka punkcja

14.05.2014 Bibi wysoka beta
14.05.2014 Medalikara wizyta w bocianie
15.05.2014 ema wizyta w klinice i USG
15.05.2014 GizaS wizyta
15.05.2014 Mimozama podglądanko
16.05.2014 Bibi III weryfikacja
17.05.2014 Agaawa transfer
18.05.2014 Ewelina.br transfer
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego

CZERWIEC :

13.06.2014 Hania wizyta

U mnie generalnie jest mega kłopot z owulacją i na naturalnym cyklu nie było mowy. A leki nie chciały mi rozbujać tych moich jajników . W tym momencie się troszkę podłamałam , ale musiałam działać i wierzyć. Teraz za to mam po pięknym pecherzolu w każdym i dziś miałam zastrzyk na pęknięcie, endo wreszcie jest ok i można działać . czekałam dwa miesiące u nareszcie jest nadzieja że się uda.

reklama
Madziu gratulację piękny wynik zaszalałaś :-) aż miło popatrzeć.
Kasik nie dzieliłam tabletek i starczy mi do przyszłego poniedziałku do wizyty mam nadzieję że dobrze policzyłam.Dzisiaj robiłam badania bo tak jak napisałaś w środy i w soboty nie robią . Co do Twojej wizyty myślę że lekarze nie lubią jak inni wchodzą w ich kompetencję i po prostu była zła że ktoś wypisał Ci dexamethason nie wiem a może miała zły dzień po prostu :-D Ja dałam się jej wygadać nawet jak wiedziałam o wielu sprawach udawałam że z ciekawością słuchałam ,przynajmniej mój mąż dowiedział się czegoś nowego :-D . Homocysteinę mam też w normie ale w genie mam heterozygotę stąd będę musiała brać clexan.
Ja jak zwykle na koniec dnia ale ostatnio mam tyle na głowie że się po prostu nie wyrabiam .
Trzymam za Was mocno kciukasy kobietki :)

Do góry