reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny ale kusicie tymi wozkami. Ja mam parasolke macaren techno xt...ale nabralam.ochoty na zakupy. Ba juz wstepnie w sklepie bylam...przymierzalam sie do.xladerna x city...mutsy nexto..ale przed majowka.planuje meza zabrac i moze uda sie go na cos naciagnac

Ola W - kupiłam w końcu snap4.
Zalety :
-waga 6,6 kg,
- pasy bezpieczeństwa,
-wentylacja, siateczka to obserwowania co robi dziecko,
-regulowane siedzisko.
Wady:
-nieuregulowanych rączka. Mam 173 cm i jest ok.
Kolejna wada jest to, że za ten kolor trzeba dopłacić 200 zł i dokupić dodatkowo oslonke na nogi. Ja dokupilam uniwersalna do 3 modeli wózków. Kolor jest niestety inny. W całości wyszło 280 zł drożej niż standardowy kolor. Oczywiście to kwestia wyboru. Jednak nie chciałam czarnego wózka bo wydaje mi się trudniejszy w utrzymaniu czystości.
Wózek jest ładny. Jeśli ktoś chce mogę wrzucić zdjęcia.
Dla mnie istotna była waga bo znosze i wnoszę wózek z pierwszego piętra.

Ostatnia edycja:
Ola hahahhaha już myślałam że miałam coś kupić a zapomniałam [emoji6][emoji23]

Jenny ja mam xlandera xpulse kupiłam z zaskoczenia ([emoji12]) bez czytania opinii i to było najlepsze posunięcie bo nic z negatywów z neta się u mnie nie sprawdza [emoji23][emoji23]. Jestem mega zadowolona ale ten zakup pogrzebał moje marzenia o joie litetrax/mytrax (moje ukochane wózki zanim nawet w ciąży byłam) [emoji23]

A kup se coś, a co tam [emoji41]

Aniek42 - droga, ale planujemy powiększenie rodziny więc może się jeszcze później przydać. Jest warta swojej ceny. Co prawda nie mam doświadczenia z innymi nosidlami.

reklama
Do góry