reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

To ja za wiele nie pomogę bo my selekcję robiliśmy pod wagę i amortyzację i jak któregoś nie miało to nawet nazwy nie pamiętałam.

reklama
Ja pierdziele już mi się podupilo wszystko. Napisałam że nie widziałam magica, a Magic espiro jest moim faworytem [emoji23][emoji23][emoji23]

Wie ktoś jaka jest różnica między Magic a Magic pro ? Poza kołami bo widzę że pro ma większe i pompowane.

Coletto maya też ma hamulec w poprzek albo jakaś tam rurke a tego nie mogę miec.

Aim verona ma dla mnie za mala budke.

Pumelova a może używany britax b agile plus. Sklada sie jedną ręką, waży chyba 8 kg, duża budka, fajny przewiew, koła piankowe. Tylko nie dla wysokich rodziców. Nowy okolo 800 zł kosztuje, a jak wy Tylko na chwile To może coś na olx będzie

Judith o dzieki!!! Tego mi było trzeba. A jakoś nie mogłam znaleźć:p

Monti mój mąż ma 180:( I nie podoba mi się jak budka jest owszem rozszerzana ale jest siatka ba samej górze - to przecież mija się z celem bo święci słońce od gory. A ja chce uzyskać dużo cienia.
Edit: jakiś na olx otwarlam i miał siatkę ale on chyba nie ma siatki na gorze[emoji848] musiałam oglądać inny model sorki. Fajny jest. Pokaże mojemu. Tylko nie wiem czy nie za wysoki

Pola maclaren też ma os tylna a mój w to kopie jak idzie [emoji19]

Pumelova myślę że będzie ok. Ja go odpuściłam na rzecz mytraxa głównie przez wysokość rączki. Bo u mnie wszyscy wysocy.

My na wyjazdy kupujemy easy go minima, co prawda ma tylną oś, ale zakochałam się w tym wózku od pierwszego wejrzenia, waży 6kg
Chciałam kupowac nosidło, ale uznałam, że to bez sensu prawie roczne dziecko w upale nosic w nosidle, a tu wózek hop na ramię dla tatusia i już nie ma problemu ze spacerowaniem po plaży. :)
No ale co kto lubi. ;)

My na wyjazdy kupujemy easy go minima, co prawda ma tylną oś, ale zakochałam się w tym wózku od pierwszego wejrzenia, waży 6kg
Chciałam kupowac nosidło, ale uznałam, że to bez sensu prawie roczne dziecko w upale nosic w nosidle, a tu wózek hop na ramię dla tatusia i już nie ma problemu ze spacerowaniem po plaży. :)
No ale co kto lubi. ;)
A widzisz a ja i wozek i nosidlo biorę:p chce mieć max wygody na lotnisku ;)

reklama
My właśnie też nosidlo i wózek. Planujemy urlop w czerwcu i wrześniu. Liczę na to, że nosidlo przyjdzie dzisiaj lub jutro. Już nie mogę doczekać się testowania :D

Do góry