reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny ale kusicie tymi wozkami. Ja mam parasolke macaren techno xt...ale nabralam.ochoty na zakupy. Ba juz wstepnie w sklepie bylam...przymierzalam sie do.xladerna x city...mutsy nexto..ale przed majowka.planuje meza zabrac i moze uda sie go na cos naciagnac

Ola W - kupiłam w końcu snap4.
Zalety :
-waga 6,6 kg,
- pasy bezpieczeństwa,
-wentylacja, siateczka to obserwowania co robi dziecko,
-regulowane siedzisko.
Wady:
-nieuregulowanych rączka. Mam 173 cm i jest ok.
Kolejna wada jest to, że za ten kolor trzeba dopłacić 200 zł i dokupić dodatkowo oslonke na nogi. Ja dokupilam uniwersalna do 3 modeli wózków. Kolor jest niestety inny. W całości wyszło 280 zł drożej niż standardowy kolor. Oczywiście to kwestia wyboru. Jednak nie chciałam czarnego wózka bo wydaje mi się trudniejszy w utrzymaniu czystości.
Wózek jest ładny. Jeśli ktoś chce mogę wrzucić zdjęcia.
Dla mnie istotna była waga bo znosze i wnoszę wózek z pierwszego piętra.

Ostatnia edycja:
Ola hahahhaha już myślałam że miałam coś kupić a zapomniałam [emoji6][emoji23]

Jenny ja mam xlandera xpulse kupiłam z zaskoczenia ([emoji12]) bez czytania opinii i to było najlepsze posunięcie bo nic z negatywów z neta się u mnie nie sprawdza [emoji23][emoji23]. Jestem mega zadowolona ale ten zakup pogrzebał moje marzenia o joie litetrax/mytrax (moje ukochane wózki zanim nawet w ciąży byłam) [emoji23]

A kup se coś, a co tam [emoji41]

Aniek42 - droga, ale planujemy powiększenie rodziny więc może się jeszcze później przydać. Jest warta swojej ceny. Co prawda nie mam doświadczenia z innymi nosidlami.

reklama
Do góry