reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny a jak u Was z wybieraniem fotelika, kupiony już, wybrany?? Ja ciągle oglądam, interesują mnie te z testem plus albo chociaż z testem adac, mam na razie dwa typ:
Maxi-Cosi AXISSFIX Plus
Maxi-Cosi Tobi

reklama
Chwalę się [emoji16]
Przyszła moja wkladka do wózka. Jestem zakochana w niej [emoji16] a zamawiałam z myślą, że raczej nie będzie pasowała i odeślę

Nie moge dodać zdjęcia [emoji848]

Ostatnia edycja:
Ola W - my mamy wersję z piankowymi, ale też jest wersja z pompowanymi.

Zdjęcie takie bo wszystkie są za duże.

Załączniki

• Screenshot_20180416-123059.png
    Screenshot_20180416-123059.png
    244,8 KB · Wyświetleń: 91
Dziewczyny a jak u Was z wybieraniem fotelika, kupiony już, wybrany?? Ja ciągle oglądam, interesują mnie te z testem plus albo chociaż z testem adac, mam na razie dwa typ:
Maxi-Cosi AXISSFIX Plus
Maxi-Cosi Tobi
Mam po statszej corze maxi cosi tobi, sprawowal sie bardzo dobrze, jest wygodny, cora lubila w nim jezdzic i co wazne jest wysoki i dziecko dobrze widzi co za szyba;) nie mam za to porownania z innymi modelami.

Aniek - bo Ty masz baby jogger - czy Maja siedzi w nim krzywo? Tzn nnie chodzi mi xyz sie krzywi na boki, ale czy Ci sie troche zsuwa i ma takie zaokrąglone olecki? Tak w odcinku lędźwiowym?
Pytam, bo Kuba ogolnie siedzi wyprostowany. Na podłodze jest super wyprostowany. A w wózku wlasnie rak krzywo siedzi. I zastanawiam sie cyz przez to ze jest jeszcz moze za mały na ten wózek czy ten wózek jest juz tak wyrobiony/wygnieciony (bo to jest wózek po przynajmniej 2 dzieci - od siostry mojego męża). Nie wiem czy wkładka załatwi sprawe, a nie chce go wozić w złej pozycji, bo boje sie, ze to złe na niego wplynie

@Pola@ a jak jest z tą regulacją w maxi cosi tobi przechylenia siedziska, czytałam, że jest 5 stopniowa. Daje jakąś funkcję spania czy to takue minimalne przechylenie?
Ta regulacja jest ok, jak cora zasnela w aucie bylam w stsnie jadac jedna reka pochylic siedzisko do pozycji bardziej lezacej. Nie musialam wysiadac z auta czy zatrzymywac sie zeby to zrobic. Nie leciala jej glowa, bylo jej wygodnie, ale tak jak pisalam nie mam porownania z innymi siedziskami, nie wiem jak w innych wygladaja te regulacje.

reklama
Tylko tak się zastanawiam ten fotelik jest od 9 kg, a za dwa miesiące jedziemy nad morze, córcia na tą chwilę waży 7300 ale nie za bardzo lubi w tym nosidełku, więc nie wiem w sumie będziemy jechac w nocy to będzie spac w nosidełku, ale chyba wezmę też fotelik, bo jak nie śpi to i tak jedzie na siedząco, tylko ta waga... Hmm...

Do góry