reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny, zamowilam bondolino popelina takie:
Link do: HOPPEDIZ Nosidełko Bondolino popelina szare z gwiazdką | pinkorblue.pl

Wczoraj na stronie pinkorblue bylo s cenie 286 zl:)
Potrzebujemy tylko wakacyjnie wiec sie skusilam bez przymierzania;)
Tak jak pisalam priv, myślę że Ci się spodoba ale nie wiem jak będzie w terenie :D moje właśnie schnie bo nosilam po domu jak była chora i całe obslinila:D jakbyś miała jakieś pytania do zakładania to służę pomocą bo ja byłam u poprzedniej posiadaczki i mnie przeszkolila[emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova i rozumiem, ze ono jest spomo i macie zielone światło od fizjo?
Bo ja sie wlasnie zastanawiam nad nosidlem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova i rozumiem, ze ono jest spomo i macie zielone światło od fizjo?
Bo ja sie wlasnie zastanawiam nad nosidlem

Fizjo powiedział że jak usiądzie to możemy nosić, ona właśnie usiadła niedawno a My je kupiliśmy na wakacje za miesiąc. Ale zaczniemy już nosic. Ja chcę tak okazjonalnie, Nie ciagle, wolę wozek. Ale np do znajomych wygodniej będzie w nosidle bo mieszkają wysoko a wózka nie będziemy wnosić bo waży 15kg[emoji16]
A to które wybrała Pola jest takie jak ja mam, Agatka w nim ładnie siedzi, a nie wisi. Mój fizjo nie wypowiadał się na temat nosidel jakoś więcej tzn firm itd

Ma któras lampki z ikea do pokoju dziecięcego? Chodzi mi o te chmurki itp na ścianę, jak silne światło daja?
Najbardziej interesuje mnie ten szop/jez za 50zl bo jest na baterie ale nie wiem czy on daje jakieś światło czy tylko go widać, bo chciałabym widzieć przy tym dziecko[emoji1]
2e6cd382ccf560c89128a2fb02da6347.jpg

Mamy duszka z tej serii (kiedyś były duszki, teraz są zwierzątka leśne) i jak dla mnie idealna lampka dla dziecka. Mamy już 3 lata i się sprawdza. Zakładam, że tak jak moja ma delikatne światło, ale dziecko widać bez problemu. Moja zmienia kolory w gamie odcieni niebieskiego/zielonego, ta swieci tylko na biało, ale to chyba nawet lepiej.

Mamy duszka z tej serii (kiedyś były duszki, teraz są zwierzątka leśne) i jak dla mnie idealna lampka dla dziecka. Mamy już 3 lata i się sprawdza. Zakładam, że tak jak moja ma delikatne światło, ale dziecko widać bez problemu. Moja zmienia kolory w gamie odcieni niebieskiego/zielonego, ta swieci tylko na biało, ale to chyba nawet lepiej.

Oo dzięki. Wybieram się po nią już jakiś czas, dzięki za opinię [emoji4]

Dziewczyny, a może któraś ma spacerowke mutsy nexo? Oglądałam wczoraj w sklepie i zastanawiam się czy kupić. Spełnia moje oczekiwania jeśli chodzi o uchwyt, wagę i wygląd. Mankamenty są takie, że nie ma wywietrznika i osłonki na nogi. Może ktoś coś wie?

Zapytam też o nosidło. Chcemy kupić Tula. Czy polecicie jakieś inne? Synek jest długi, ale lekki. Potrzebujemy na okres wyjazdowy. Nie mamy możliwości przymierzyć nosidla do dziecka.

Ja mam mutsy nexo i jestem bardzo zadowolona.Jaki kolor Ci się podoba?Bo szary melanż z jasno brązowa rączka ma wade.Budka żółknie i zielenieje pod wpływem słońca.Uczciwy kierownik sklepu w Gliwicach powiedział to mojemu R.To był nasz typ ale skoro ma taką wadę to wzięliśmy ten ciemniejszy szary z ciemno brązowa rączka

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna_burza mnie odstraszyly kółka, ale to kwestia gdzie mieszkasz. U mnie nierówno jest miko że Warszawa. Uparlam się na pompowane.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia_831- dzięki za informację. Chcialam właśnie jasnoszara tylko z czarnymi uchwytami. Teraz będę myślała o tej ciemniejszej. Czytałam, że te koła hałasuja, to prawda?

Misia - miejski teren. Mieszkam pod Warszawą. Nie zawsze jest równo niestety. Przeglądałam Twój wózek, ale waga za duża. Muszę znosić wózek z 1 piętra. Obecnie korzystam ze spacerówki z wozka 2 w 1. Mam bebetto Murano i waży aż 14 kg.

Do góry