reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Nie było nikogo w domu i załączyła się czujka od dymu. Przyjechali ochroniarze ale nie mogli się dostać do środka bo szyby antywłamaniowe. Dopiero strażacy się dostali. Kuchnia się spalila już, a cały dom do remontu od dymu. Termomix miał zwarcie, nie był włączony tylko do prądu podpiety. Garnek za taka kase :/ drugiego nie kupiła.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jakie kombinezony na Zimę kupilyscie? Ja za cholerę nie mogę z rozmiarem trafić. Juz drugi oddaje, jeden był 74 na styk, drugi 74 i strasznie szeroki. Losie juz tak zimno a ja badał bez kombinezonu

Ja czekam na kombinezon z reimy, bo moj maz miał w barterze. Ale idzie od półtora miesiaca... wiec pewnie tez nie trafiony rozmiar bedzie.
No i mam kombinezon „Wójcik” na 68, ale jest tak szeroki, ze Kuba sie w nim kompletnie topi.... wiec zawyżona rozmiarówka. Masakra :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Misia ale historia z tym termomixem, ja też jest posiadaczem ale mam go wyłączonego z prądu cały czas

Aha ja też mam tylko stary model

Ja mam kombinezon z hm rozm 62 który jest większy niż dresowy z hm 68 i takie a'la polarowy ze smyka i pepco 74! :p chyba ktoś mu metkę źle przyszył, bo różnica ogromna ;-)

Ja mam 3 ;) bo dzieci w domu juz troche bylo. Wszystkie na 74 kazdy inny ;)
używam najbrzydszego ;) ale najwygodniejszego. Czyli ma dwa zamki z przodu. My sporo wychodzimy plus odbior chlopakow w pkolu to ja rozpinam tam po calosci

reklama
Aha też mam ten sam problem:-/ czasami nawet w tym samym sklepie rozmiar ten sam a różnica jest. Jestem mistrzem w r0bieniu zwrotów...
A tak serio to mam jeden że smyka niby 68 ale jest na teraz. Aktualnie szukam jakiegoś większego na olx (smyk lub coccodrillo) i proszę o wymiary. Faktycznie lepiej jak ma 2 zamki bo łatwiej dziecko włożyć.

Do góry